Yem Karma Makinesine Düşen Genç Öldü - Son Dakika
Güncel

Yem Karma Makinesine Düşen Genç Öldü

Yem Karma Makinesine Düşen Genç Öldü

Nevşehir'in Avanos İlçesi'ne bağlı Topaklı Köyü'nde hayvanlara yem hazırlamak için çalıştırdığı yem karma makinesine dikkatsizlik sonucu düşen 28 yaşındaki Ersin Aylanç öldü.

19.12.2015 15:02

Nevşehir'in Avanos İlçesi'ne bağlı Topaklı Köyü'nde hayvanlara yem hazırlamak için çalıştırdığı yem karma makinesine  dikkatsizlik sonucu düşen 28 yaşındaki Ersin Aylanç öldü.

İlçeye bağlı Topaklı Köyü'nde bu sabah ahırlarının bulunduğu alana hayvanlara yem hazırlamak için giden Ersin Aylanç, yem karma makinesini çalıştırdı. Aylanç, saman ve mısır balyalarını atarken bir anlık dalgınlık la montunun kolunu makineye kaptırdı. Kurtarmak için çalıştığı sırada yem makinesinin içine düştü. Ersin Aylanç'ın elbise parçalarını makinede gören komşuları jandarmaya haber verdi. Sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, Ersin Aylanç'ın cesedi ile karşılaştı. Jandarma olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesi ardından Ersin Aylanç'ın ceset parçalarının makineden çıkartılıp morga kaldırılacağı belirtildi. Soruşturma başlatıldı. - Nevsehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yem Karma Makinesine Düşen Genç Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serap: Mekanın cennet kabrin Nur dolsun teyze oğlu seni asla unutmayacagız 0 0 Yanıtla

Advertisement