Yelkende Yarıyıl Şöleni - Son Dakika
Güncel

Yelkende Yarıyıl Şöleni

Yelkende Yarıyıl Şöleni

Türkiye Yelken Federasyonu'nun Bodrum'da düzenlediği Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları'nda dereceye giren sporculara ödülleri dağıtıldı.

02.02.2015 12:09

Türkiye Yelken Federasyonu'nun Bodrum'da düzenlediği Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları'nda dereceye giren sporculara ödülleri dağıtıldı.

43 kulübe mensup 363 yelkencinin katılımıyla gerçekleşen yarışlar büyük çekişmeye sahne olurken ödül törenine katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bizler burada yönetici olarak en mutlu anlardan birini yaşıyoruz. Kaldırımı, parkı her zaman yaparız ama bu gençlere spor yapma alışkanlığı kazandıramazsak, gelecekte sağlıksız nesiller yetiştirmiş oluruz. Bunun için başta Yelken Federasyonu'na, eğitmen arkadaşlara ve en çok da gençlerimize destek olan velilere teşekkür ediyorum" dedi.

Yarışlarda kategorilerinde ilk 3 sırayı şu sporculer elde etti:

Laser Radial Genel: 1. Yaşar Doğa Arıbaş (İstanbul Yelken Kulübü), 2. Pınar Kaynar (Fenerbahçe), 3. Anıl Çetin (Fenerbahçe)

Laser 4.7 Genel: 1. Onur Cemil Mandalinci (Turgutreis Yelken Kulübü), 2. Toygar Elmas (Göztepe), 3. Niyazi Hasan Bulut (Galatasaray)

Optimist Genel: 1. Yiğit Yalçın Çıtak (Turgutreis Yelken Kulübü), 2. Mert Önder (Fenerbahçe), 3. Atıl Apı (Fenerbahçe). - Bodrummuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yelkende Yarıyıl Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement