Yelken Federasyonu'nda Serhat Belli Yine Aday - Son Dakika
Güncel

Yelken Federasyonu'nda Serhat Belli Yine Aday

Yelken Federasyonu\'nda Serhat Belli Yine Aday

TÜRKİYE Yelken Federasyonu başkanlık seçimleri için yeniden aday olduğunu açıklayan başkan Serhat Belli, "Yapacaklarımız var ve bunları yerine getirmeden gitmeye niyetimiz yok" dedi.

19.08.2016 16:23

TÜRKİYE Yelken Federasyonu başkanlık seçimleri için yeniden aday olduğunu açıklayan başkan Serhat Belli, "Yapacaklarımız var ve bunları yerine getirmeden gitmeye niyetimiz yok" dedi.

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Başkanı Serhat Belli, Mustafa Vehbi Koç anısına düzenlenen Türkiye Yat Şampiyonası kapsamında geldiği Bodrum'da yarışları değerlendirdi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlk olarak Mustafa Vehbi Koç Türkiye Yat Şampiyonası'nı değerlendiren TYF Başkanı Belli, güneyden gelen teknelerin hava muhalefeti nedeniyle hırpalanmasıyla yarışa beklenenden daha az katılım olduğunu söyledi. 33 teknenin kayıt yaptırdığını, şampiyon olan ekibin Avrupa'da bir yarışa katılabileceğini söyleyen Belli, minimum 20 bin TL destek vereceklerini açıkladı. Federasyon başkanlığı seçim dönemi için daha öncesinde de aday olduğunu belirten Belli şöyle konuştu:

"Yapmamız gereken işlerin yüzde 50'sini yaptık. Yapacağımız çok iş var. Görevde olduğumuz süre içinde başarılı olduğumuza inanıyorum. 32 ayda yoktan bir şeyleri var ettik. Bizim için olimpiyatlara sporcu götürmek değil, sporcuyu madalya ile taçlandırabilmek önemli. Kulüpler açısından da sorun yok. Kulüplerin yüzde 75'i arkamızda. Bu kadar işi yaparken kulüplere de malzeme desteği sağlayarak üzerinden yükü almaya çalıştık. Önümüzdeki dönemde kulüplerin daha güçlü olması gerekiyor. Kulüpleri güçlendirmek de federasyonun ana görevlerinden biridir. Yapacaklarımız var ve bunları yerine getirmeden gitmeye niyetimiz yok. Bu nedenle de yeniden adayız."

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yelken Federasyonu'nda Serhat Belli Yine Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement