'Yedi Kocalı Hürmüz' Geliyor - Son Dakika
Güncel

'Yedi Kocalı Hürmüz' Geliyor

\'Yedi Kocalı Hürmüz\' Geliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, tiyatroseverleri 'Yedi Kocalı Hürmüz' adlı oyunla buluşturacak.

02.10.2012 11:08

'Sahne Tozu Tiyatrosu' tarafından sahnelenen oyunun sanat danışmanı ünlü tiyatrocu Haldun Dormen. 'Yedi Kocalı Hürmüz', Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde 5 Ekim 2012 Cuma günü saat 20.30'da perde açacak.

M.Çağlar İşgören'in yönettiği oyunu Sadık Şendil kaleme almış. Tarihsel komedinin oyuncu kadrosu ise Demet Küçüktürk, Gülder Pınar, Mustafa Akyel, Mehmet Savat, Arif Yıldırım, Caner Tör, Çağrı Turnalı, Hüseyin Çur, Öznur Öztürk, Yeliz Uygur, Hande Ülgentay, Gamze Aksoy, Mahmut Ünver, Yunus Aydın, Taylan Tokmakoğlu, Uğur Çınar ve Çağdaş Sur'dan oluşuyor. Biletler Kültürpark İzmir Sanat Gişesi'nden (293 40 49) temin edilebilir.

Oyunun konusu şöyle: 19. yüzyılın sonlarında İstanbul'un Taşkasap semtinde yaşayan Hürmüz, hepsi farklı mesleklerden olan, birbirinden habersiz altı koca ile evlenmiş, ancak yetinmeyip yedinci bir erkeğe aşık olan bir kadındır. Sonunda amacına ulaşarak bu kişiyle de bir evlilik yapar. Ancak kocalarının eve geliş - gidiş zamanlarında çakışmalar meydana gelince Hürmüz oldukça zor bir durumda kalacaktır. Hepsini bir arada idare etmeye çalışan Hürmüz'ün işi bu kez gerçekten zordur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yedi Kocalı Hürmüz' Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement