Yazıcıoğlu'nu Anmak İçin "Üşüdüler" - Son Dakika
Güncel

Yazıcıoğlu'nu Anmak İçin "Üşüdüler"

Yazıcıoğlu\'nu Anmak İçin "Üşüdüler"

BBP Kocaeli teşkilatı, ölümünün 5. yılında Muhsin Yazıcıoğlu'nu "üşüyerek" andı BBP Kocaeli İl Başkanı Duyar: "Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaşadıklarını anlayabilmek için programı geç saatte yaptık"

25.03.2014 03:01

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli teşkilatı, ölümünün 5. yılında partinin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu "üşüyerek" andı.

Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki Muhsin Yazıcıoğlu Görev Şehitleri Parkı'nda düzenlenen anma töreninde Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümü, "Üşüyoruz" adlı tiyatro gösterisiyle sergilendi.

Anma programında konuşan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, Yazıcıoğlu'nun yaşadıklarını anlayabilmek için programı bu geç saatte yaptıklarını söyledi.

Yazıcıoğlu'nun hiçbir zaman devletine küsmediğini ifade eden Duyar, "Suçsuz yere 10 yıl mahkum edilmiş bir liderdi fakat tahliye olup çıktığı zaman ne devletine ne de milletine küsmüştür. Devletinin aleyhine tazminat davası açmak aklından bile geçmemiştir. Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği kaza hala aydınlatılamadı. Biz onun yetimleriyiz, acısı hala yüreğimizde unutmayacağız, unutturmayacağız. Biliyoruz ki o bizi görüyor, buradan ona sesleniyoruz 'üşüyoruz reis" diye konuştu.

Anma programı Yazıcıoğlu ve beraberinde hayatını kaybeden 5 kişi için Kur'an-ı Kerim okunmasıyla sona erdi. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yazıcıoğlu'nu Anmak İçin 'Üşüdüler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement