Yazgan Şöförler Odasını Ziyaret Etti. - Son Dakika
Güncel

Yazgan Şöförler Odasını Ziyaret Etti.

Yazgan Şöförler Odasını Ziyaret Etti.

Siyasetin ezberini bozmaya devam eden Yazgan Şöförler Odasını ziyaret etti.

24.02.2014 12:28

Siyasetin ezberini bozmaya devam eden Yazgan Şöförler Odasını ziyaret etti. Projeleri ile yine gündemi oluşturdu.Otogar giriş çıkış ücreti alınmayacağını açıklayan Yazgan dolmuş ücretleri yarı yarıya inecek dedi.

AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın ziyaret etti. Odanın yeni yönetimine başarılar dileyen Yazgan, şoför esnafını ilgilendiren konularda önemli açıklamalarda bulundu.

2000'e yakın üyesi bulunan odanın ziyaretinde başkan Hasan Kablı ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Yazgan, meslek odaların ve sivil toplum kuruluşlarının büyük önem taşıdığını söyledi. AK Parti'nin belediyecilik anlayışı ile Bodrum'un beklentilerini yerine getireceklerini anlatan Yazgan "Yaklaşık 12 yıldır tek başına iktidarda olan AK Parti güven ve istikrara ortamı oluşturmuştur. Belediyecilik hizmetini uygulama şansına sahip olduğu yerlerde de hizmetleri örnek teşkil ediyor. Belediyeciliği çok iyi bilen genel başkanımız ve başbakanımız var. AK Partili belediyecilik hizmetini Bodrum yönetimine taşımak adına talip olduk. Bodrum un belediyecilik hizmeti adına daha fazla şeyler hak ettiğini düşünüyoruz. Biz bunları yapacağımıza inanıyoruz. Bu şansı bizim partimize vermenizi ve desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Başkan Kablı ise oda yönetimini yeni devraldıklarını ve yeni yapılanma içerisinde olduklarını söyledi. Kablı "Elbette şoför esnafının sorunları var. Bu konuda hem hükümetimizden hem de belediye başkanlarımızdan talepleri olacaktır. Ama genel anlamda en büyük sorun otogar giriş çıkışları ve durak ücretleri. Bu konuda şoför esnafına kolaylık sağlanırsa hem şoför hem de vatandaşımız kazanır. Biz Bodrum halkına en iyi hizmeti vermek arzusundayız, burada bir takım alınan kararlar şoför esnafını mağdur etmiştir. Özelikle hükümetimizden ve sizlerden destek bekliyoruz" diye konuştu.

"OTOGAR GİRİŞ VE ÇIKIŞ ÜCRETİ ALINMAYACAK"

Şoför esnafının talepleri üzerine bu konudaki projelerini açıklayan Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, şoför esnafının belirttiği sorunların çözümün kolay olduğunu söyledi. Yazgan "Belediye olarak biz göreve geldiğimizde otogar giriş ve çıkış ücreti almayacağız. Buradan taahhüt ediyorum. Belediye olarak hem vatandaşımıza hem de esnafımıza katkı sağlamak bizim en büyük görevlerimizdir. Bunu da çok kolay yaparız. Hemen kaynağını açıklamak gerekirse bu gün milyon dolarlara villalar satılıyor onların harçlarını artırarak bu sorunu ortadan kaldırırız" ifadelerini kullandı.

"OTOGAR VE DURAK KİRA ÜCRETİ ALINMAYACAK"

Yazgan şoför esnafıyla ilgili açıklamasında durak ücretlerinin pahalı olmasının şoför esnafına maliyetinin büyük olduğunu bunu da ortadan kaldıracaklarını belirtti. Hem esnafa hem de vatandaşa hizmet aşkıyla göreve talip olduklarını anlatan Yazgan, dolmuş ücretlerinin pahalı olduğu yönünde şikayetleri olduğunu, bunu da, otogar giriş, çıkış ücreti ve durak ücretini şoför esnafımızdan almayarak yapacağımız anlaşma ile dolmuş ücretleri yarıya düşecek. Şoför esnafımızda vatandaşımızda kazanacak.

Yazgan, Avrupa standartlarında modern duraklar yapacaklarını, hem vatandaşların kışın olumsuz hava şartlarında yazında sıcak havada mağdur olmayacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yazgan Şöförler Odasını Ziyaret Etti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement