Yavuz: Bozova'da En Önemli Sorun İşsizlik - Son Dakika
Güncel

Yavuz: Bozova'da En Önemli Sorun İşsizlik

Yavuz: Bozova\'da En Önemli Sorun İşsizlik

HÜDA PAR'ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, Bozova ilçesindeki en önemli sorunun işsizlik olduğunu söyledi.

11.05.2015 09:59

HÜDA PAR'ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, seçim çalışmaları kapsamında Bozova halkını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Yavuz'u TV programlarında takip ettiklerini belirten esnaf, Yavuz'a yoğun ilgi gösterdi. Yavuz'a sıkıntılarını aktaran Bozova esnafı, çevre temizliğinin yapılmadığını, yolların dar olduğunu ve ilçede işsizlik sorunlarının olduğunu söyledi.

Ziyaret sırasında diğer siyasi partilerin bürolarını da ziyaret eden Yavuz, çalışmalarda başarılar diledi. Esnaf ziyaretinin ardından Yavuz, Bozova Kaymakamı Recep Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Daha sonra Bozova'ya bağlı Karacaören köyüne geçen yavuz ve beraberindekiler, Çakmak ve Akgün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Acılı ailelere sabırlar dileyen Yavuz, daha sonra Yaslıca ve Yaylak beldelerinde esnafı ziyaret etti. Esnafın, Yavuz'u güzel karşılaması dikkat çekti.

Yaslıca ve Yaylak esnafı ziyaretinin ardından Şanlıavşar köyünde hayatını kaybeden emekli öğretmen Ramazan Bayar'ın taziyesine katıldı. Taziye sahiplerine sabırlar dileyen Yavuz, daha sonra ilçeyi terk etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yavuz: Bozova'da En Önemli Sorun İşsizlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement