Yavuz Bingöl ''Bulutların Ötesinde'' Setinde - Son Dakika
Güncel

Yavuz Bingöl ''Bulutların Ötesinde'' Setinde

Yavuz Bingöl \'\'Bulutların Ötesinde\'\' Setinde

Yavuz Bingöl'le, Milli Güreşçilerimizin sette söyledikleri kara tren türküsü duygulandırdı.

24.07.2012 15:29

Londra Olimpiyatlarına 5-12 Ağustos tarihlerinde katılacak olan Büyükler Greko-Romen Güreş Milli Takımı "Bulutların Ötesi" dizisini ziyaret etti. Yavuz Bingöl, Ece Uslu, Yasemin Balık, Yönetmen Murat Saraçoğlu ve diğer oyuncu ekibine milli takım forması hediye eden milli gururumuz Greko-Romen güreşçilerimiz sette Kara Tren türküsünü hep beraber söyleyerek duygulu anlar yaşadılar. Londra olimpiyatları için büyük şans dileyen "Bulutların Ötesi" oyuncu ekibi alkışlarla pehlivanlarımızı uğurladılar.

TRT 1 ekranlarında Cuma günleri yayınlanan Bulutların Ötesi adlı dizi seti tüm hızıyla devam ediyor. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı "Bulutların Ötesi" ata sporumuz güreş, gençler ve onları yetiştiren öğretmenleri gündeme getiriyor. Başrollerini Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Yasemin Balık, Hakkı Ergök, Sibel Taşçıoğlu, Kerem Arslanoğlu'nun paylaştığı dizinin seti Olimpiyatlar öncesi Büyükler Greko-Romen Güreş Milli Takımını ağırladı.

Dizi de eski bir milli güreşçi olan Bekir karakterini canlandıran Yavuz Bingöl, başrolleri paylaştığı Ece Uslu, Yasemin Balık ve diğer oyuncu arkadaşlarının Güreş Milli Takımımızla buluşması keyifli sahnelerin yaşanmasına neden oldu…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yavuz Bingöl ''Bulutların Ötesinde'' Setinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement