İnegöl'de Yaşlılık Aylığı ile Okula Çeşme Yaptırdı - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de Yaşlılık Aylığı ile Okula Çeşme Yaptırdı

İnegöl\'de Yaşlılık Aylığı ile Okula Çeşme Yaptırdı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 4 yıldır emekli maaşını biriktiren Huriye nine, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine çeşme yaptırdı.

11.03.2014 13:19  Güncelleme: 13:31

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 4 yıldır emekli maaşını biriktiren Huriye nine, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine çeşme yaptırdı.

Bulgaristan göçmeni olan ve Akhisar Mahallesi'nde oturan 81 yaşındaki Huriye Çakmak, 3 ayda bir aldığı 300 liralık yaşlılık maaşı ile ayda bir aldığı 150 liralık emekli maaşını 4 yıl biriktirdi. Huriye Çakmak'ın yaptırdığı ve yaklaşık 5 bin liraya mal olan çeşme törenle açıldı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çeşmeden su içerek, "İnegöl'ün suyu içilmiyor diyenler var, ama bakın içiliyor" dedi.

İnegöl Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ömer Kaban, "2013-2014 eğitim ve öğretim yılında 510 öğrenciyle okulumuzu açtık. Hayırseverlerin iş birliğiyle okulumuzun eksiklerini bir bir gideriyoruz. Huriye ninemizin çeşme yaptırmasının yanı sıra, Okul Aile Birliği kanalıyla Atatürk köşesi ve öğretmenler odası ile abdest alma yerleri yaptık" dedi.

Törene Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tahtaköprü Belediye Başkanı Eşref Yiğit, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Şube Müdürleri Özer Yılmaz ve Ali Doğru, İnegöl Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Sert, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnegöl'de Yaşlılık Aylığı ile Okula Çeşme Yaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement