Yaşlı Çift Evlerinde Yanarak Öldü - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Çift Evlerinde Yanarak Öldü

Yaşlı Çift Evlerinde Yanarak Öldü

SAKARYA'nın Geyve İlçesinde 2 katlı evde çıkan yangında Mustafa ve Ayşe Durak çifti yanarak öldü.

24.12.2014 11:23

SAKARYA'nın Geyve İlçesinde 2 katlı evde çıkan yangında Mustafa ve Ayşe Durak çifti yanarak öldü. Çiftin cesetleri enkazdan 6 saat sonra çıkarıldı.

Çamlık Mahallesi'nde Naim Durak'a ait iki katlı evde akşam saat 21.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, 2 katlı evi tamamen sardı. Bu sırada evin ikinci katında bulunan 90 yaşındaki Mustafa Durak ve 88 yaşıdaki eşi Ayşe Durak evi saran alevler nedeniyle dışarı çıkamadı. Alevleri görenler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Alevleri söndüren ve soğutma çalışması yapan ekipler, 6 saat sonra ikinci katta Durak çiftinin cansız bedenine ulaştı.

CENAZELER ATLİ TIP'A GÖNDERİLDİ

Yangında, 2 katlı ev, ahır ve ahırdaki 3 adet büyükbaş hayvan da telef oldu. Recep Durak, yangının amcası ve yengesinin akraba ziyareti yaptığı sırada çıktığını belirterek, "Amcamla yengem akraba ziyaretine yukarı köye gitmişlerdi. Dedemle babaannem evdeymiş. Evde yangın çıkmış nasıl çıktığını da bilmiyoruz" dedi. Yangın sırasında dışarıda bulunan ve yakınlarının haber vermesi üzerine geldiğinde annesi ve babasının yanarak öldüğü haberini alan Naim Durak sinir krizi geçirdi.

Çiftin cansız bedenleri cenaze aracıyla olay yerinden alınarak otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOGRAFLI

- Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Çift Evlerinde Yanarak Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement