Yaşar İbaş Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Yaşar İbaş Seçim Sonuçları

Yaşar İbaş Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde MHP Giresun Yağlıdere belediye başkan adayı olan Yaşar İbaş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23

31 Mart seçimlerinde MHP Giresun Yağlıdere belediye başkan adayı olan Yaşar İbaş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Giresun Yağlıdere ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Yaşar İbaş isimli MHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde MHP Giresun Yağlıdere adayı Yaşar İbaş kimdir? MHP Giresun Yağlıdere adayı Yaşar İbaş yüzde kaç oy aldı?

Yaşar İbaş Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde MHP Giresun Yağlıdere belediye başkan adayı olarak gösterilen Yaşar İbaş Yağlıdere ilçesinde % 60,44 oranında oy almıştır. Yağlıdere ilçesinde % 60,44 oranında oy olan Yaşar İbaş adlı MHP adayı toplamda 2.749 adet oy sayısına ulaştı.

Yaşar İbaş Kimdir?

Yaşar İbaş Seçim Sonuçları

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde doğan Yaşar İbaş, ilköğrenimi Yağlıdere'de ortaöğerenimi ise Ankara'da tamamladı.
İstanbul Universitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulundaki öğrenimi yarıda bırakarak Amerika Birleşik Devletlerine giden İbaş, bu ülkede restoran ve akaryakıt istasyonu işletmeciliği yaptı. Türkiye'ye dönerek fındık kırım fabrikası ortaklığı yapan İbaş, 2018 yılında Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. İbaş evli ve iki çocuk babasıdır.

Giresun Yağlıdere ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Yaşar İbaş Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement