Yağmacıların yolunu kesip tehdit ettiği şoför konuştu: 'Seve seve vereceksin' dediler, ikna ettim - Son Dakika
Güncel

Yağmacıların yolunu kesip tehdit ettiği şoför konuştu: 'Seve seve vereceksin' dediler, ikna ettim

Burdur'dan deprem bölgesine yardım malzemesi götüren kamyonun önü kimliği belirsiz kişiler tarafından kesildi. Kamyonu yağmalamaya çalışanları ikna ederek, yolun açılmasını sağlayan şoför Onur Hoşafçı, "Bana 'Seve seve vereceksin' dediler. Arabanın mühürlü olduğunu söyleyip, ikna ettim" dedi.

11.02.2023 15:02  Güncelleme: 17:23

Burdur Belediyesi'nin organizasyonu ile salı gecesi deprem bölgesine yardım malzemesi götürmek için yola çıkan Onur Hoşafçı (35) yönetimindeki kamyon, Hatay yakınlarında kimliği belirsiz kişiler tarafından durduruldu. Kamyonun ilerlediği yolu otomobille kapatıp, geçişini engelleyen kimliği belirsiz kişiler şoförü tehdit etti.

YOLU AÇMALARINI SAĞLADI

Kamyondaki yardım malzemelerini kendilerine vermesini isteyen kişilere, parasını cebinden ödediği mazot parasıyla 850 kilometre yol kat ettiğini belirten Hoşafçı, ikna ederek yolu açmalarını sağladı. Daha sonra güzergahına devam eden Hoşafçı, yardım malzemelerini Hatay Expo Merkezi'ne götürdü.

Yağmacıların yolunu kesip tehdit ettiği şoför konuştu

"ARABANIN MÜHÜRLÜ OLDUĞUNU SÖYLEYİP İKNA ETTİM"

Onur Hoşafçı, "Hatay'da Expo Merkezi'ne gitmemi söylediler. Nereden gideceğimi bilmediğim için bana yol tarif ettiler. Yolda başıma talihsiz olay geldi. Keşke olmasaydı. Çok üzüldüm. Yolumu kesenlere, 'İhtiyaçlarını diğer arabadan almışsın' dedim. Bana 'Seve seve vereceksin' dediler. Arabanın mühürlü olduğunu söyleyip, ikna ettim." dedi.

"BİR DAHA GİDECEĞİM"

Bu sırada yolculukta Hoşafçı'nın yanında yer alan yakını, yaşananları telefon kamerasına kaydetti. Yardım malzemeleri götürmek için gönüllü olarak deprem bölgesine gitmek istediğini anlatan Hoşafçı, "Bir daha gideceğim. Bu yarayı sarana kadar gideceğiz. Haber bekliyorum. Japonya'dan gelenler yardım için bizim ambulansımıza yol açıyor. Biz de Türk milleti olarak elimizden geleni yapacağız. Gözlerimiz şişene kadar çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Yağmacıların yolunu kesip tehdit ettiği şoför konuştu
Yağmacıların yolunu kesip tehdit ettiği şoför konuştu: \'Seve seve vereceksin\' dediler, ikna ettim
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yağmacıların yolunu kesip tehdit ettiği şoför konuştu: 'Seve seve vereceksin' dediler, ikna ettim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ayhan Taş: Sıkıntıdaki depremzedelere yardım götüren insan'a Yüce Allah'ta yardım edecektir. Yürekli kardeşim. Gözlerinden öperim. Yolun ve bahtın açık olsun inşallah. 461 5 Yanıtla
  • Fatih Eroğlu: Yolu kesen o densizler yakalanıp halka teslim edilmeli cezasız kalmamalı Allah doğru nun yanındadır.Helal olsun tırcı kardeşimize 206 4 Yanıtla
  • hakan garip: Neyin kimliği belirsiz. Adamların yüzü apaçık ortada. Neden gizleniyor kimlikleri? 27 1 Yanıtla
  • Eyüp Erdoğan: Allah senden razı olsun kardeşim?? 26 1 Yanıtla

Advertisement