"Yaratıcılık Atölyesi" Minik Ressamlarını Bekliyor - Son Dakika
Güncel

"Yaratıcılık Atölyesi" Minik Ressamlarını Bekliyor

"Yaratıcılık Atölyesi" Minik Ressamlarını Bekliyor

Faber-Castell, eğlence&öğrence konseptinden yola çıkılarak tasarlanan Türkiye'nin ilk çocuk şehri KidzMondo'da "Yaratıclık Atölyesi" ile çocuklara rengarenk bir dünya sunuyor.

30.04.2014 08:36  Güncelleme: 08:33

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell, çocuklara KidzMondo'da yer alan "Yaratıcılık Atölyesi"nde diledikleri gibi boya yapacakları bir gün sunuyor. Büyüklerin dünyasını deneyimledikleri bu şehirde çocuklar, 35 metrekarelik Faber-Castell "Yaratıcılık Atölyesi"nde hem eğleniyor hem de hayal güçlerini ortaya çıkarıyor.

Güzel sanatlar ve sahne sanatları fakültelerinden mezun tecrübeli sanatçı eğitmenler tarafından oluşturulan atölyede, iki farklı seçenek yer alıyor. Bir yandan resim ve el sanatları atölyesinde kendileri veya sevdikleri için yaratıcılıklarını sergileyen çocuklar, gün sonunda Faber-Castell'in canlı renkleri ile ortaya çıkan eserlerini yanlarında götürebiliyor. Aynı mekandaki ikinci atölyede ise çocuklar birer ressam olup belli bir konu üzerinde çeşitli malzemeler kullanarak akıllarından geçenleri resmediyor ve yapmış oldukları eseri Faber-Castell Yaratıcılık Atölyesi'nde sergilenmek için bırakıyor.

Faber-Castell, "Yaratıcılık Atölyesi" ile çocukların zihinsel gelişimlerine, sosyalleşmelerine ve yaratıcı düşünmelerine katkı sağlarken, sanatla iç içe olmalarını sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yaratıcılık Atölyesi' Minik Ressamlarını Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement