Yangında Mahsur Kalan Yaşlı Kadını İtfaiye Erleri Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Yangında Mahsur Kalan Yaşlı Kadını İtfaiye Erleri Kurtardı

Yangında Mahsur Kalan Yaşlı Kadını İtfaiye Erleri Kurtardı

Ataşehir'de bir binanın 4.katında çıkan yangın nedeniyle evinde mahsur kalan yaşlı kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

05.01.2012 21:37

Ataşehir'de bir binanın 4. katında çıkan yangın nedeniyle evinde mahsur kalan yaşlı kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, İçerenköy Mahallesi Başıbüyükyolu Caddesi Karsan Sokak 52 Numarada yer alan bir binanın 4. katında akşam saatlerinde meydana geldi. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangın, kısa sürede tüm daireyi sardı. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Bu sırada evde yaşlı bir kadının içeride mahsur kaldığı bilgisi geldi. Harekete geçen itfaiye erleri, daireye girerek Emine Varol adlı yaşlı kadına ulaştı

ve kadını sedyeyle bina dışına çıkardı. Dumandan etkilendiği gözlenen yaşlı kadına ilk müdahaleyi yine itfaiye ve polis ekipleri yaptı. Ekipler, saçlarını okşadıkları yaşlı kadını teselli etmeye çalışırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı kadını ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Emine Varol'un, iki torunu ile aynı evde yaşadığı öğrenildi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yangında Mahsur Kalan Yaşlı Kadını İtfaiye Erleri Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement