Yangın Kontrol Altına Alındı - Son Dakika
Güncel

Yangın Kontrol Altına Alındı

Yangın Kontrol Altına Alındı

Uludağ'ın eteklerinde Yiğitali Köyü yakınlarında çıkan orman yangını karadan ve havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınarak söndürüldü.2 hektarlık orman alanının zarar gördüğü bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

20.07.2012 22:53

"uludağ'da ORMAN YANGINI" HABERİNE EK

Uludağ'ın eteklerinde Yiğitali Köyü yakınlarında çıkan orman yangını karadan ve havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınarak söndürüldü. 2 hektarlık orman alanının zarar gördüğü bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, yangına Bursa, İstanbul, Balıkesir'den gelen 3 helikopter ve 1 anfibi uçağı, karadan da 15 arazöz, iş makinaları ve 100 kişilik ekiple müdahale edildiğini; ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyesi ve AKUT ekiplerinin de söndürme çalışmalarına katıldığını söyledi.

Ekiplerin müdahalesi sonucu yangının kontrol altına alınarak söndürüldüğünü belirten Coşkun, soğutma çalışmalarının devam ettiği bölgedeki 2 hektarlık alanın zarar gördüğünü kaydetti.

Yangının çıkış nedeninin henüz belirlenemediğini ifade eden Coşkun, soğutma çalışmalarının ardından yangının çıkış nedeninin araştırılacağını sözlerine ekledi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

BURSA,(DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yangın Kontrol Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement