Yalova Üniversitesi Rektörü Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Yalova Üniversitesi Rektörü Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Yalova Üniversitesi Rektörü Belediye Başkanı\'nı Ziyaret Etti

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Niyazi Eruslu beraberindeki heyetle birlikte Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'ı makamında ziyaret etti.

10.11.2013 16:49  Güncelleme: 16:47

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Niyazi Eruslu, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete Yalova Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Sanat Tasarım Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Recep Hayri Eren ile Sanat Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu katıldı. 2. Yalova Uluslararası Sanat Bienali kapsamında eserleri sergilenen Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu'nun ürettiği 2 eseri, Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu tarafından Yalova Üniversitesi adına Yalova Belediyesine hediye edildi. Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu eserlerin takdiminde yaptığı açıklamada söz konusu eserleri Yalova Belediyesine hediye etmelerindeki amaçlarının eserlerin Yalova Müzesinde sergilenmiş olması ve önümüzdeki yıllarda açılacak olan çağdaş resim müzesi için eser fonu oluşturmak olduğunu ifade etti. Prof. Çavuşoğlu konuşmasında Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi olarak Yalova Belediyesi ile sanat ve tasarım alanlarında geliştirilebilecek her türlü ortak projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek Yalova'da sanata olan ilginin artması ve Yalova'nın bir sanat şehri olması için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal da konuşmasında ziyaretlerinden dolayı Rektör Prof. Eruslu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Başkan Koçal 2. Uluslararası Yalova Sanat Bienaline eserleriyle renk katan, Yalova kıyılarının ve manzarasının yer aldığı tabloları çok beğendiğini dile getirerek; anlamlı hediyeden dolayı Rektör Prof. Eruslu ve Öğretim üyesi Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu'na teşekkür etti. Başkan Koçal Yalova Belediyesi olarak Yalova Üniversitesi ile birlikte organize edilecek tüm sanatsal etkinliklere aktif destek sağlayacaklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yalova Üniversitesi Rektörü Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement