Yalova'daki Zincirleme Trafik Kazası, Mobese Kameralarına Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Yalova'daki Zincirleme Trafik Kazası, Mobese Kameralarına Yansıdı

Yalova\'daki Zincirleme Trafik Kazası, Mobese Kameralarına Yansıdı

Altınova ilçesinde geçen hafta 4 aracın karıştığı ve 8 kişinin yaralandığı kazanın görüntüsü, belde belediyesine ait MOBESE kameralarınca kaydedildi.

23.01.2014 12:15

Yalova'da, 16 Ocak'ta 8 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan zincirleme trafik kazası, belde belediyesine ait Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca görüntülendi.

Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı belde Belediyesinin kameralarına yansıyan görüntüde, Yalova-İzmit karayolunda bir tankerin, sürücüsünün kırmızı ışık ihlali nedeniyle önce yan yoldan çıkan otomobile, bunun ardından otobüs ile kamyona çarpması yer aldı. Mazot yüklü tankerin, olaydan sonra devrilmesi de kaydedildi.

Yalova-İzmit karayolunun Tavşanlı beldesi mevkisinde, 16 Ocak'ta, Cafer Arslan (36) idaresindeki 41 TN 797 plakalı tanker, Kenan Tosun'un (30) kullandığı 77 ER 731 plakalı otomobile, Ömer Yıldırım (45) yönetimindeki 10 HP 275 plakalı otobüse, sürücüsü Hüseyin Erek olan 16 NU 060 plakalı kamyona çarpmıştı. Kazada, araç sürücüleri ile otobüsteki yolculardan 4'ü yaralanmış ve Yalova Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'daki Zincirleme Trafik Kazası, Mobese Kameralarına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement