Yakayı Ele Veren Uyuşturucu Kralı El Chapo'nun Gömlekleri Yok Satıyor - Son Dakika
Güncel

Yakayı Ele Veren Uyuşturucu Kralı El Chapo'nun Gömlekleri Yok Satıyor

Los Angeles'taki gömlek üreticisi Barabas, El Chapo (Bücür) Guzman'ın yakayı ele vermeden önce verdiği röportajda giydiği gömleklere gelen talebi karşılamakta zorlanıyor.

28.01.2016 14:27  Güncelleme: 14:44

Los Angeles'taki küçük gömlek üreticisi Barabas, geçtiğimiz günlerde yakalanan uyuşturucu kralı Joaquín "El Chapo" Guzman'ın Rolling Stone'a verdiği röportajda giydiği iki gömleğe patlayan küresel talebi karşılayamıyor.

Uzun süre sonra yakalanan Bücür (El Chapo) lakaplı Guzman efsane bir şekilde hapisten kaçmış, Sean Penn'e verdiği röportaj sonrası da yakalanmıştı.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN TALEP YAĞIYOR

Şirketin müdür yardımcısı Tatiana Kivachook'un Mashable'a yaptığı açıklamaya göre Barabas'ın telefonları susmuyor, e-posta hesabı milyonlarca mesajla dolmuş durumda. İngiltere ve Fransa'dan Bulgaristan ve Avustralya'ya dünyanın dör bir tarafından El Chapo gömleklerine talep yağıyor.

MODELLER YENİDEN İSİMLENDİRİLDİ

Sean Pean ile el sıkıştığı resimde giydiği gömlek "El Chapo fantazi düğmeli yaka" olarak yeniden adlandırılmış. Diğerini "El Chapo çılgın şal desenli düğmeli yaka" olarak sipariş etmeniz gerekiyor. Gömleklerin perakende fiyatı 128 dolar ve ama şu anda ay sonuna kadar tedarik edilemiyor.

KAZILAN 1,5 KİLOMETRELİK KAÇTI AMA YİNE YAKALANDI

Sean Penn uyuştucu baronuyla geçen ekimde röportaj yapmıştı. Tutuklu bulunduğu hapishaneden bir buçuk kilometre uzunluğunda bir tünelle kaçmıştı. Rolling Stone makaleyi bu ay başında, Guzman tekrar yakalandıktan sonra yayınlamıştı.

GELİRİN YÜZDE BEŞİNİ UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE BAĞIŞLAYACAKLAR

Şirket uyuşturucu kültürü ile ilgilendirilmekten rahatsız. Gömleklerden elde edilen gelirin yüzde 5'ini Uyuşturucuya Karşı Mücadele Programı'na bağışlamayı planlıyor.

"KOMFOR, STİL, KALİTE"

Şirketin sosyal medya hesaplarından yayınladığı mesaj şöyle diyor:

"El Chapo olarak bilinen Joaquín Guzman ile hiç karşılaşmadık. Estetik gömleklerimizi tercih etmesini kendisiyle görüşen Sean Penn'in onu komfor, kalite ve stil düşkünü biri olarak tarif etmesiyle açıklayabiliriz. Bunlar gömleklerimizin özellikleri."

Yakayı Ele Veren Uyuşturucu Kralı El Chapo\'nun Gömlekleri Yok Satıyor

Son Dakika Güncel Yakayı Ele Veren Uyuşturucu Kralı El Chapo'nun Gömlekleri Yok Satıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 1000 göllü musa: Ali Ağaoğlunun giydiği gömlekler rezalet ... 1 0 Yanıtla

Advertisement