Weltew Mobilya Karacabey Şubesi Törenle Açıldı - Son Dakika
Güncel

Weltew Mobilya Karacabey Şubesi Törenle Açıldı

Weltew Mobilya Karacabey Şubesi Törenle Açıldı

Weltew Mobilya Türkiye genelinde 650. Satış noktasını Karacabey ilçesinde Bağlar Mobilya olarak hizmete açtı.

15.04.2013 09:02

Weltew Mobilya Türkiye genelinde 650. Satış noktasını Karacabey ilçesi Nasreddin Mahallesi Bursa Caddesi numara 132'de Bağlar Mobilya olarak hizmete açtı.

Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ergün Koç, Garnizon Komutanı üsteğmen Hayati Sarı, Emniyet Müdürü Altan Özer, Müftü Hikmet Yazıcı, Weltew Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı Weltew mobilya Fabrikası Genel Müdürü Uğur Yaşar, Daire müdürleri ve Bazı Sivil Toplum Kuruluş Başkanları ile davetlilerin katıldığı açılış öncesi İnegöl Mehteran Bölüğü görkemli bir konser vererek katılanları coşturdu.

Törende konuşma yapan Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven,"Artık günlük hayatımızın bir parçası olan Mobilya ile ilgili Kaliteli ürünleri Karacabey'de görmekten dolayı son derece memnunuz. Yeni açılan mağazanın ilçe halkına hayırlı uğurlu olmasını dilerime"dedi.

Weltew Mobilya Satış-Pazarlama Koordinatörü Murat Gülseren,"Weltew Mobilya olarak Türkiye' 650.satış noktamızı Karcabey'de açmış bulunuyoruz, Dolayısıyla ilçenin en büyük mağazası olarak hizmet etmekten gurur duyuyoruz." Dedi.

Bağlar Mobilya Firma sahibi Abdullah Bağ'ın Açılışa katılan davetlilere yaptığı Teşekkür konuşmasından sonra Müftü Hikmet Yazıcı'nın yaptığı duadan sonra açılış kurdelesi kesilerek mağaza hizmete açıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Weltew Mobilya Karacabey Şubesi Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement