Vanlılardan İstanbul'un Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Vanlılardan İstanbul'un Teşekkür

Vanlılardan İstanbul\'un Teşekkür

Van Dernekler Federasyonu, "Vanlılar İstanbul halkına teşekkür ediyor" sloganıyla Büyük Van Şöleni düzenledi.

18.07.2012 16:33

Federasyon Başkanı Seyithan İzsiz, İstanbullulara teşekkür etti.

Van Dernekler Federasyonu Beylikdüzün'de Vanlılar Şöleni düzenlendi. Federasyon Başkanı Seyithan İzsiz, Van'da yaşanan depremin ardından İstanbulluların göstermiş olduğu duyarlılığa teşekkür etti.

Beylikdüzü etkinlik alanında gerçekleştirilen programa Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı. İzsiz'in teşekkür ettiği Çağırıcı yaptığı kısa konuşmada, "Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum" dedi.

Depremin hemen ardından yardım seferberliği başlattıklarını ve yardımların dağıtılması çalışmalarına bizzat katıldığını ifade eden Başkan Çağırıcı, "Depremden en fazla etkilenen Erciş ilçesinin İşbaşı, Çakırbey, Koçköprü ve Ağaçören köyleriyle kardeş olduk. Bu köylerimize birer köy konağı yapmak istiyoruz. İhalesini yaptık ve projeyi de en kısa sürede tamamlama düşüncesindeyiz" dedi.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı programda Ozan Ahmet Poyrazoğlu'nun yanı sıra Vanlı mahalli sanatçılar Celal Yarıcı, Mehmet Ündül ve Dengbej Kazo konser verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vanlılardan İstanbul'un Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement