Van - Şehit Er Erol Tavukçu Memleketi Van´Da Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Van - Şehit Er Erol Tavukçu Memleketi Van´Da Toprağa Verildi

Van - Şehit Er Erol Tavukçu Memleketi Van´Da Toprağa Verildi

Memleketi Van'ın Muradiye İlçesine Getirilen Şehit Er Erol Tavukçu İçin Merkez Cami Önünde Tören Düzenlenerdi. Törene AK Parti Van Milletvekili İkram Dinçer, Van Valisi Münir Karaoğlu Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazmi Altıntaş, Kurum Amirleri, Askeri Yetkililer ve Yaklaşık 5 Bin Kişi Katıldı.

01.06.2010 02:15

Memleketi Van'ın Muradiye İlçesine getirilen şehit er Erol Tavukçu için Merkez cami önünde tören düzenlenerdi. Törene AK Parti Van Milletvekili İkram Dinçer, Van Valisi Münir Karaoğlu Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazmi Altıntaş, kurum amirleri, askeri yetkililer ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Tören sırasında şehit yakınları gözyaşalarına boğuldu. Anne Naciye Tavukçu, Vali Karaoğlu'na sarılarak "Vatan sağolsun" diyerek gözyaşı dökerken, Vali Karaoğlu ise acılı anneye "Şehidin kanı yerde kalmayacak" diyerek teselli etmeye çalıştı. Şehitin kardeşleri ise şehidin tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Daha sonra şehidin cenazesi ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı ardından, askerlerin omuzlarında bir süre taşındıktan sonra ilçe mezarlığına götürülerek burada toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van - Şehit Er Erol Tavukçu Memleketi Van´Da Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement