Van - İçişlerı Bakanı Atalay, Van'da Kanaat Önderleri Ve Stö Temsilcileri İle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Van - İçişlerı Bakanı Atalay, Van'da Kanaat Önderleri Ve Stö Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Van - İçişlerı Bakanı Atalay, Van\'da Kanaat Önderleri Ve Stö Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Van'da Bulunan İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Bu Sabah Kanaat Önderleri ve Bazı Sivil Toplum Ögrüt Temsilcileriyle Biraraya Geldi. Basına Kapalı Olan Toplantıda Referandum ve Demokratik Açılım Konuları Ele Alındı.

10.08.2010 14:14

VAN'da bulunan İçişleri Bakanı Beşir Atalay, bu sabah kanaat önderleri ve bazı sivil toplum ögrüt temsilcileriyle biraraya geldi. Basına kapalı olan toplantıda Referandum ve Demokratik açılım konuları ele alındı.

Dün gece özel uçakla Van'a gelen İçişleri Bakanı Beşir Atalay, bugün sabah saat 08.00'da göl kıyısında bulunan Merit Otel'de kahvaltı yaptıktan sonra toplantıya katıldı. Toplantıya Van Valisi Münir Karaoğlu, AK Parti Van Milletvekilleri Kayhan Türkmenoğlu, Gülşen Orhan, Kerem Altun, İkram Dinçer ile 60 kanaat önderi ile bazı sivil toplum örgüt temsilcileri katıldı. Basına kapalı olan toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. Toplantıda refandum ve demokratik açılım konularının ele alındı.

Bakan Atalay, öğlen yemeği ardından başka bir turistik otelde Van'daki sivil toplum örgütü ve gazetecilerle biraraya gelerek burada da toplantıya katılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van - İçişlerı Bakanı Atalay, Van'da Kanaat Önderleri Ve Stö Temsilcileri İle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement