Van'da Korkutan Yangın - Son Dakika
Güncel

Van'da Korkutan Yangın

Van\'da Korkutan Yangın

Boş bir dükkanda başlayan ve kısa sürede büyüyen yangında bir itfaiye eri yaralandı İşyerlerine ve bir eve sıçrayan yangın zorlukla söndürülebildi.

06.08.2014 20:06

Van'da boş bir dükkanda başlayan ve kısa sürede büyüyen yangın, işyerlerine ve bir eve sıçradı. Yangın güçlükle söndürülürken, bir itfaiye eri yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkez İpekyolu ilçesi İskele Caddesi üzerinde İslam İşyüz'e ait toprak damlı işyerinin kullanılmayan bölümünde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede bitişiğindeki işyerlerine ve Sevgi İşyüz'ün (70) yaşadığı eve sıçrayan yangına, civarda bulunan esnaflar ilk müdahaleyi yaptı. Evinde yangından habersiz olan yaşlı kadını kurtaran esnaflar, daha sonra yangının ulaştığı işyerlerindeki müşterileri ve içerideki tüpleri dışarı çıkardı.

Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın sırasında, dükkanına yangının sıçramasından korkan esnaflardan biri, çeşmeye bağladığı hortum ve kovayla çatıya su attı.

Söndürme çalışması sırasında itfaiye eri Yakup Eker, ayağından yaralanırken, Eker'e olay yerinde bulunan 112 Acil Servis ekibi müdahale etti. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen itfaiye erinin, tedbir amaçlı hastaneye götürüldüğü bildirildi.

Polis, caddeyi araç trafiğine kapatırken, yangın alanına yayaların yaklaşmasına da izin vermedi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van'da Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement