Van Büyükşehir Belediyesi, öğretmenlere liderlik konulu söyleşi düzenledi - Son Dakika
Güncel

Van Büyükşehir Belediyesi, öğretmenlere liderlik konulu söyleşi düzenledi

Van Büyükşehir Belediyesi, öğretmenlere liderlik konulu söyleşi düzenledi

Van Büyükşehir Belediyesi, Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 'Kadının gücü Van'ın Gücü' projesi kapsamında öğretmenlere yönelik 'Lider Öğretmen' konulu bir söyleşi düzenledi. İletişim Uzmanı Yazar Canten Kaya tarafından gerçekleştirilen söyleşide, öğretmen öğrenci ilişkileri, özgüven, ebeveynlerin çocuklarına yaklaşımları ve kitap okumanın önemi gibi konular güncel örneklerle anlatıldı.

18.01.2024 19:51

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitimcilere yönelik "Lider Öğretmen" konulu söyleşi düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesince başlatılan "Kadının gücü Van'ın Gücü" projesi kapsamında İletişim Uzmanı Yazar Canten Kaya, öğretmenlere yönelik !"Lider Öğretmen" konulu söyleşi gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda Hacıbekir Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen söyleşiye öğretmenler ilgi gösterdi.

Söyleşide Yazar Canten Kaya, tanınmış kişilerin hayat hikayelerinden örnekler vererek, öğretmen öğrenci ilişkilerinde özgüven, ilk öğretmen anne, babaların çocuklarına yaklaşımları, kitap okumanın önemi ve başaracağına inanmak gibi konuları güncel örneklerle anlattı.

Kaya, katkılarından dolayı Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı'ya teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van Büyükşehir Belediyesi, öğretmenlere liderlik konulu söyleşi düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement