Vali'ye Ödüllü Pasta İkram Ettiler - Son Dakika
Güncel

Vali'ye Ödüllü Pasta İkram Ettiler

Vali\'ye Ödüllü Pasta İkram Ettiler

Miraç Cake Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Vuraloğlu; Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na makamında "Hayırlı olsun" ziyaretine gerçekleştirerek, Dünya'da 3 dalda ödül alan "Yaban Mersinli Pasta" ikramında bulundu.

23.11.2017 15:11

"HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaklaşık 15 yıldır 3 şubesiyle hizmet veren, Arifiye İlçesi'nde kurdukları fabrika ile son 3 yılda da Donuk Pasta sektörüyle beklentilerin üzerine çıkan Miraç Cake'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Vuraloğlu; Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

DÜNYA'DA 3 DALDA ÖDÜLLÜ

Ziyarette çalışmaları, üretim alanları ve projeleri hakkında Vali Balkanlıoğlu'na bilgi veren Vuraloğlu; üzerine çok durdukları ve Dünya'da 3 dalda ödül aldığı "Yaban Mersinli Pasta"dan ikram etti. Yurtiçi bayileri dışında yurt dışında Azerbeycan ve Gürcistan'a ihracat yaptıklarını, 6 ülke ile de anlaşma çalışmaları içerisinde olduklarını ifade eden Cemil Vuraloğlu; Vali Balkanlıoğlu'na başarılı çalışmalar dileğinde bulunarak, fabrikalarına da davet etti.

VALİ'DEN TEBRİK

Kendilerine yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı Miraç Cake Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Vuraloğlu ve beraberindekilere teşekkür eden Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu; Sakarya'nın kalkınması ve devletimize kdv sağlama çabası içinde olan tüm iş dünyasının yanlarında olduklarını, geliştirdikleri donuk pasta sektörüyle de, ihracat sağlayan Miraç Cake'yi de tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali'ye Ödüllü Pasta İkram Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement