Vali Sabri Başköy İlk İftarını Şehit Ailesinin Evinde Yaptı - Son Dakika
Güncel

Vali Sabri Başköy İlk İftarını Şehit Ailesinin Evinde Yaptı

Vali Sabri Başköy İlk İftarını Şehit Ailesinin Evinde Yaptı

Çorum Valisi Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, şehit P. Onbaşı M.Burak Kaplan'ın ailesini evinde ziyaret ederek, iftar yemeğine katıldı.

12.07.2013 13:09  Güncelleme: 13:10

Ramazan ayı vesilesi ile ilk iftarlarını, Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlama sonucu şehit olan P. Onbaşı M. Burak Kaplan'ın ailesinin (anne Hanife, baba Mustafa ve kız kardeşi H.Betül) Üçtutlar mahallesindeki evinde açan Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, aile bireyleriyle yakından ilgilendi ve samimi bir ortamda yapılan iftarın ardından sıcak bir çay sohbeti yapıldı.

Ziyaretten duyduğu mutluluğunu ifade eden Kaplan Ailesi; "Bu mübarek Ramazan gününde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy'e teşekkür ettiler.

Şehitlerimizin birer emanetleri olan ailelerinin, milletimizin sinesinde yerlerinin her zaman farklı olduğuna dikkat çeken Vali Başköy, " Şehitlerimizin birer emanetleri olan ailelerinin sadece belirli günlerde değil, toplum olarak her zaman yanlarındayız.

Sizlerin üzüntülerini azaltmak, dertlerinize derman olmak için yanınızdayız ve millet olarak yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Şehit ailelerimizin acısını, millet olarak yürekten hissediyor ve paylaşıyoruz. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi birkez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz." dedi.

Şehit ailelerimizin bir sıkıntıları olması halinde hemen kendilerine ulaşabileceklerini kaydeden Vali Başköy, kendilerine iftar sofralarını açan Kaplan Ailesi'ne teşekkür etti.

Vali Sabri Başköy ayrıca, şehidimizin kız kardeşi Hatice Betül'ün Tıp Fakültesi'ne yerleşecek olması sebebiyle kendisini kutlayarak, hatıra anlamında Hitit altını hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Sabri Başköy İlk İftarını Şehit Ailesinin Evinde Yaptı - Son Dakika


Advertisement