Vali Lekesiz'den Sınırda İnceleme - Son Dakika
Güncel

Vali Lekesiz'den Sınırda İnceleme

Vali Lekesiz\'den Sınırda İnceleme

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Reyhanlı'ya bağlı sınır köyleri Bükülmez, Kuşaklı, Oğulpınar ve Beşaslan'da incelemelerde bulundu

05.09.2013 15:16  Güncelleme: 15:28

Vali Mehmet Celalettin Lekesiz, Reyhanlı ilçesine bağlı sınır köyleri olan Bükülmez, Kuşaklı, Oğulpınar ve Beşaslan'da incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Lekesiz'in beraberindeki Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Hasan Polat, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bülent Gülbaz ile zaman zaman kaçakçılık olaylarının yaşandığı sınır köylerine gittiği belirtildi.

Kaçakçılıkla mücadele konusunda yürütülen çalışmaların titizlikle devam ettiğini ifade eden Lekesiz,  kaçakçılığın yol açtığı vergi kaybı, sosyal ve ahlaki dokuda tahribat ve diğer olumsuz durumların ortaya çıkmaması açısından kent genelinde bir yol haritası oluşturulduğunu kaydetti.

Kaçakçılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı'nda sık sık ele alınarak yürütülen çalışmaların değerlendirildiğini vurgulayan Vali Lekesiz, Hatay'da bu tür olumsuzluklara izin verilmeyeceğini, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde 24 saat esasına dayalı olarak daha öncesinden alınmış olan önlemlerin devam edeceğini ve bu yöndeki operasyonların uygulamasının kararlılıkla süreceğini belirtti. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Lekesiz'den Sınırda İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement