Vali Kolat Birliğimizi, Beraberliğimizi Bozmak İsteyen Yezitler Bugün de Var - Son Dakika
Güncel

Vali Kolat Birliğimizi, Beraberliğimizi Bozmak İsteyen Yezitler Bugün de Var

Vali Kolat Birliğimizi, Beraberliğimizi Bozmak İsteyen Yezitler Bugün de Var

Kırıkkale'de Türkiye Anıtlar Derneği tarafından, Muharrem iftarı ve Kerbela Şehitlerini anma programı düzenlendi.

23.11.2012 21:29

Kırıkkale'de Türkiye Anıtlar Derneği tarafından, Muharrem iftarı ve Kerbela Şehitlerini anma programı düzenlendi. Programda konuşan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Bu gün de birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyen Yezitler var. Bunlara fırsat vermeyeceğiz diye konuştu.

Kırıkkale'ye bağlı Hasandede beldesi Cem evindeki düzenlenen Muharrem iftarına Kırıkkale Valisi Ali Kolat, CHP Parti Meclisi üyesi ve İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Belediye Başkanı yardımcısı Halil Danacı, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Müftü Bekir Gerek, CHP il Başkanı Ziya Kavlak ve davetliler katıldı.

İftar yemeği sonrası Alevi dedesi Beydili Demirhan tarafından yemek duası ve ilahi okundu. Kuran-ı Kerim okunmasının ardından Kerbela şehitlerini anma programında konuşan CHP PM üyesi Özkes, 'Bugün gerçekten güzel bir tablo oluştu. Dileriz bu tablo Türkiye'nin her yerine yansısın, olsun yaşansın' dedi. BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAK İSTEYEN YEZİTLER BUGÜN DE VAR

Kırıkkale Valisi Ali Kolat konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparken, 'Ehli Beyt sevgisi bizi birleştirdi. Hazreti Hüseyin'in ve arkadaşlarının şehadeti bizleri birleştirmiştir. Yani o gün Yezit vardı da, bugün yok mu Bu gün de birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyen Yezitler her zaman oluyor. Bunlara hep beraber kardeşçe dostça, fırsat ve imkan vermeyeceğiz' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Kolat Birliğimizi, Beraberliğimizi Bozmak İsteyen Yezitler Bugün de Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement