Vali Karaloğlu, Yeni Yıla Polis Merkezinde Girdi - Son Dakika
Güncel

Vali Karaloğlu, Yeni Yıla Polis Merkezinde Girdi

Vali Karaloğlu, Yeni Yıla Polis Merkezinde Girdi

Van Valisi Münir Karaloğlu, Yeni Yıla İkinisan Polis Merkezi'nde Girdi.

02.01.2011 16:49  Güncelleme: 16:50

Vali Karaloğlu, Yardımcıları Murat Uzunparmak ve Atay Uslu ile birlikte yeni yılın ilk dakikalarında İskele Caddesi üzerinde bulunan İkinisan Polis Merkezi'ne geldi. Karaloğlu ve yardımcılarını burada İl Emniyet Müdür Vekili Muhammet Salih Bayazıt, Emniyet Müdür Yardıcısı Osman Kale ve diğer emniyet yetkilileri karşıladı.

Kapıda nöbet tutan polisin 'nöbetimde vukuatım yok' tekmilinin ardından polis merkezine giren Karaloğlu, burada görevli polis memurlarıyla tek tek tokalaşarak, yeni yıllarını kutladı. Polis merkezinin koridorunda kokteyl hazırlayan emniyet yetkilileri, üzerinde Türk Bayrağı ve '2011 hoş geldin' yaş pastasını ise Vali Karaloğlu'na kestirdi.

Yaş pasta ve diğer ikramlar protokol ve polislere ikram edilirken, Vali Karaloğlu, İl Emniyet Müdür Vekili Bayazıt'tan Van'daki asayişle ilgili kısa bir bilgi aldı. Sivil ve resmi ekiplerin saba kadar görevlerine devam etmelerini isteyen Karaloğlu, görevi başında bulunan diğer ekiplerin de yeni yıllarını kutladığını belirttikten sonra polis merkezinden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Karaloğlu, Yeni Yıla Polis Merkezinde Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement