Vali Karaloğlu, Tapu Sicil Müdürlüğü’nde Hizmet Denetimi Yaptı - Son Dakika
Güncel

Vali Karaloğlu, Tapu Sicil Müdürlüğü’nde Hizmet Denetimi Yaptı

Vali Karaloğlu, Tapu Sicil Müdürlüğü’nde Hizmet Denetimi Yaptı

Van Valisi Münir Karaloğlu, Tapu Sicil Müdürlüğü'nde Vatandaşa Verilen Hizmetlerle İlgili Denetim Yaptı.

25.05.2011 16:10  Güncelleme: 16:11

Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın kuruluşunun 164. yıl dönümü kutlamaları kapsamında ziyarete gelen kurum personeline 'Vatandaşa farklı şekilde davranmak yok. Herkes eşit. Herkes kendisini birinci sınıf vatandaş olarak hissedecek.' uyarılarını yapan Vali Karaloğlu, her gün yüzlerce kişinin hizmet aldığı Tapu Sicil Müdürlüğü'nde denetim yaptı.

Yardımcısı Murat Uzunparmak ile birlikte tapuya giden Karaloğlu, işlem yapmak için sırasını bekleyen vatandaşlarla sohbet ederek, verilen hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu. Vatandaşlar; daha önce büyük sıkıntı çektikleri Tapu Sicil Müdürlüğü'nde sıramatikle başlayan işlemlerden ve personelin güler yüzlü davranmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Cevdet Kılıç'tan, verilen hizmetlerle ilgili bilgi alan Karaloğlu, kurumun arşivinde de incelemelerde bulundu. Arşiv görevlisine 'Bir dosyayı kaç dakikada hazırlıyorsun?' sorusuna 'Daha önce 30 dakika şimdi ise 10 dakika da hazırlıyoruz?' cevabına karşılık Vali Karaloğlu 'Daha kısa sürede hazırlamalısın." uyarısında bulundu.

Tapu Sicil Müdürlüğü'nde personelle sohbet ederek çalışma masasında bir süre oturan Vali Karaloğlu, daha sonra Kadastro Bölge Müdürlüğü hizmet binasında da incelemelerde bulundu. Hizmet Takip Birimince vatandaş memnuniyetinin tespitine yönelik çalışmalar hakkında bilgi alan Karaloğlu'na, Bölge Müdürü Cevdet Kılıç tarafından '1592 tarihli Şeyh İsmail Efendi'nin Zaviyesine Vakfedilen Bursa Kazası Bahadır Köyü'ndeki Vakfa Nişan Genel Görünümü' tablosu, Yardımcısı Murat Uzunparmak'a da kurum albümü takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Karaloğlu, Tapu Sicil Müdürlüğü’nde Hizmet Denetimi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement