Vali, Kan Veren Protokole Kırlent Hediye Etti - Son Dakika
Güncel

Vali, Kan Veren Protokole Kırlent Hediye Etti

Vali, Kan Veren Protokole Kırlent Hediye Etti

Adana 5'inci Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nın açılışına katılan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Kızılay Çadırı'nı ziyaret ederek protokol üyelerini kan vermeye teşvik etti.

05.10.2011 16:24

Adana 5'inci Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nın açılışına katılan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Kızılay Çadırı'nı ziyaret ederek protokol üyelerini kan vermeye teşvik etti. Vali Coş, 'Kan veren herkese kırlent hediye' sloganı ile Kızılay'a sponsor olan Terasus firmasının kırlentlerini, kan bağışı yapanlara hediye etti.

Kan vermenin önemine değinen Coş, "Her sağlıklı insan kan vermeli. Kan vermek hayat kurtarır. Burada belediye başkanımız, esnaf odası başkanımız ve AK Parti il başkanımız örnek bir davranış sergilemişlerdir" diyerek Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kazım Barışık ile AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude'ye 'kırlent' verdi ve meyveli soda ile lokum ikram etti.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kan bağışına verdiği destek nedeniyle Vali Coş'a plaket takdim etti. Coş, plaketi TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü'nün elinden aldı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali, Kan Veren Protokole Kırlent Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement