Vali Harput Kent Konseyi Standında - Son Dakika
Güncel

Vali Harput Kent Konseyi Standında

Vali Harput Kent Konseyi Standında

Plastik kapak toplama standını ziyaret eden Vali Şahabettin Harput ve Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, "Örnek çalışmalara imza atıyorsunuz" dedi.

22.07.2013 14:09

Vali Şahabettin Harput ve Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Bursa Kent Konseyi (BKK) Engelliler Meclisi tarafından 'Temaşa-i Ramazan' eğlenceleri kapsamında açılan plastik kapak toplama standını ziyaret ederek engellilere destek oldu.

Engellilerin toplum içinde eğitim, üretim kapasitelerinin geliştirilmesi ve toplumsal yaşam içinde daha fazla yer almalarının sağlanması için örnek projeler hayata geçiren BKK Engelliler Meclisi, 'Temaşa-i Ramazan' etkinlikleri kapsamında açtığı stantla mavi kapak projesini her kesime duyuruyor. Bursa Valisi Şahabettin Harput da Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi standını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın bulunduğu ziyarette proje hakkında bilgi veren BKK Başkanı Semih Pala, Bursa Kent Konseyi'nin Türkiye'ye örnek çalışmalar yaptığını söyledi. Mavi kapak projesinde bugüne kadar 60 akülü sandalye aracını ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını anlatan Pala, "Toplanan kapaklar ile elde edilen gelirle akülü sandalyeler alınıyor. Hedefimiz 100 adet akülü sandalye dağıtmak. Tüm Bursalıları plastik kapaklar kampanyasına davet ediyorum" dedi.

Örnek proje

Vali Şahabettin Harput, BKK Engelliler Meclisi tarafından yürütülen mavi kapak projesinin anlamlı ve örnek bir çalışma olduğunu söyledi. Harput, "Her zaman yanınızdayım. Faydalı işlere imza atıyorsunuz. Bursa Kent Konseyi'nin ve Engelliler Meclisi'nin çok saygın bir yeri var. Projenin daha geniş kitlelere duyurulması için gerekli desteği vereceğim" diye konuştu. Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez ise desteklerinden dolayı Vali Şahabettin Harput'a teşekkür etti. Daha sonra Engelliler Meclisi üyeleriyle birlikte çay içen Harput ve Emniyet Müdürü Kahya, engellilerin sıkıntılarını ve önerilerini dinledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Harput Kent Konseyi Standında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement