Vali Eşinden Şirvan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Eşinden Şirvan'a Ziyaret

Vali Eşinden Şirvan\'a Ziyaret

Vali Eşi Arzu Aydın, Şirvan İlçesinde ziyaretlerde bulundu.

30.04.2013 16:23

Vali Eşi Arzu Aydın, beraberinde Vali Yardımcılarının eşleri Sibel Saltaş, Asuman Pala, Kurtalan, Eruh, Baykan ve Tillo ilçe Kaymakam eşleri, Gülsüm Can, Hanife Yazıcı, Gülşah Karakaya ve Yasemin Yıldız ile birlikte Şirvan ilçesinde bazı ziyaretlerde bulundu.

Şirvan Kaymakamı Zafer Öz ve eşi Özlem Seven Öz ile bazı kurum müdürlerinin eşleri tarafından karşılanan Bayan Aydın, İlçe Kaymakamı Zafer Öz' den bilgi aldı.

Vali eşi Bayan Aydın ve beraberindeki heyet daha sonra, Halk Eğitim Merkezince açılan çeşitli mesleki eğitim kursları ile el becerileri kursları ve Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) bünyesinde açılan kurslara katılan, kursiyerlerle sohbet ederek, ürünler hakkında bilgi aldı.

ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

Daha sonra Şirvan ilçe merkezinde ikamet eden Faris Abaca ve Eyüp Oyit adlı Şehit ailelerini Konutlarında ziyaret eden Bayan Aydın ve beraberindeki heyet, şehit aileleri ile bir süre görüştü. Sorunlarını dinledi.

Şehit çocuklarıyla da ilgilenen Bayan Aydın, Çocukların eğitim durumları hakkında bilgi aldı. Ailelere çeşitli hediyeler verdi.

Şirvan İlçesinde önemli sosyal içerikli projelerin hayata geçirildiğini ifade eden Bayan Aydın, Şirvan İlçe kaymakamı Zafer Öz'e teşekkür ederek, İlçe ziyaretlerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Eşinden Şirvan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement