Vali Coş, Telekonferansla Yoğun Bakımdaki Utku'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Coş, Telekonferansla Yoğun Bakımdaki Utku'yu Ziyaret Etti

Vali Coş, Telekonferansla Yoğun Bakımdaki Utku\'yu Ziyaret Etti

Adana'da beyninde tümör olan 6 yaşındaki Utku'nun ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi.

20.02.2013 11:56

Adana'da beyninde tümör olan 6 yaşındaki Utku'nun ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Utku'nun tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret ederek, telekonferans yöntemiyle Utku'nun son durumunu gördü ve doktorlarından bilgi aldı.

Babasıyla gittiği buz pistinde düşen ve sonrasında çekilen MR'da beyninde tümör olduğu saptanan Ali Utku Yücel'in, tedavi masraflarının Adana Valiliği tarafından karşılanmasının ardından, küçük çocuk dün ameliyat oldu.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş da Ali Utku'nun tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret ederek, operasyonun sonucu hakkında bilgi aldı ve Yücel'e acil şifalar diledi. Sonrasında Vali Coş ve baba Kemal Yücel, yoğun bakım odasına yerleştirilen kameralar aracılığıyla gerçekleştirilen telekonferans ile Utku'nun son durumunu gördü.

Ameliyatı gerçekleştiren doktorlardan Uzman Doktor Süha Kınalı da, telekonferans aracılığı ile Utku'nun ameliyatına ilişkin bilgiler verdi. Kınalı, operasyonun başarı ile gerçekleştirildiğini ifade ederek, tümörün alındığını kaydetti.

Vali Coş, Ali Utku'nun için aldığı Adana Demirspor formasını, baba Yücel'e verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Coş, Telekonferansla Yoğun Bakımdaki Utku'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement