Vali Başköy'den Orhan Güçlü'ye Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Başköy'den Orhan Güçlü'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Vali Başköy\'den Orhan Güçlü\'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Çorum Valisi Sabri Başköy, trafik kazası geçiren Osmancık Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Orhan Güçlü'yü ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

12.07.2013 13:07  Güncelleme: 13:16

7 Temmuz Pazar günü haber için gittiği olay yerinde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Osmancık Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Orhan Güçlü'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Vali Sabri Başköy, yaşanan trafik kazasından büyük üzüntü duyduğunu ve Güçlü'nün en kısa sürede sağlığına kavuşmasını arzu ettiklerini ifade ederek, kendisine ve yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında hazır bulunan Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Musa Zorlu, Orhan Güçlü'nün tedavisi ve son durumu hakkında Vali Sabri Başköy'e bilgi verdi.

Vali Sabri Başköy ayrıca, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan diğer hastaları tek tek ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisi ile acil şifalar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Başköy'den Orhan Güçlü'ye Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement