Vahşi Cinayete İkinci Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Vahşi Cinayete İkinci Tutuklama

Vahşi Cinayete İkinci Tutuklama

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, bir dere yatağında öldürüldükten sonra yakılmış olarak bulunan cesetle ilgili gözaltına alınan bir kişi daha tutuklandı.

28.04.2014 15:45

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, bir dere yatağında öldürüldükten sonra yakılmış olarak bulunan cesetle ilgili gözaltına alınan bir kişi daha tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 12 Şubat 2014'te meydana gelen olayda, Çiçek Mahallesi, Konur mevkisinde dere yatağında yanmış erkek cesedi bulunmuş, ceset, kesin ölüm nedeni ve kimlik bilgilerinin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. Vücudunda iki kurşun yarasına rastlanan cesedin 38 yaşındaki Ruşen Yalçınöz'e ait olduğu ortaya çıkmış, soruşturma kapsamında cinayeti işlediği iddiasıyla gözaltına alınan E.Y. tutuklanarak Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilmişti.

Soruşturma sırasında gözaltına alınan 30 yaşındaki C.Ö. ise, ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, soruşturma üzerinde yaptıkları çalışmalarda ise C.Ö.'nün cinayetle ilgisi olduğunu belirledi.

Jandarmanın baz istasyonu takibi incelemeleri ve diğer delillerin şüphelinin olay anında aynı bölgede bulunduğunu ortaya çıkarması üzerine C.Ö., polisin de katıldığı operasyonla gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.Ö., tutuklanarak Elbistan E Tipi Cezaevi'ne konuldu. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vahşi Cinayete İkinci Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement