"Vah Başkanım Vah" - Son Dakika
Güncel

"Vah Başkanım Vah"

"Vah Başkanım Vah"

Yönetmenliğini Yüksel Torun'un üstlendiği "Vah Başkanım Vah" filminin çekimlerine Trilye'de başlandı.

21.08.2012 10:20  Güncelleme: 10:49

Yapımcılığını Muhip Asutay'ın yaptığı, yönetmenliğini Yüksel Torun'un üstlendiği "Vah Başkanım Vah" filminin çekimlerine Trilye'de başlandı.

Başlıca rollerini Ferhan Şensoy, Ferdi Atuner, Türkan Kılıç ve Cansel Kula gibi isimlerin üstlendiği film, kış aylarında sinemaseverlerle buluşacak. Filmde, beldelerine hiç yabancı ve yerli turist gelmeyen halkın belediye başkanını protesto etmesi sonucu, belediye başkanı bu sezonda kasabada turist patlaması olacağı sözünü verir. Öfkeli kalabalık ona bir şans daha tanımak için meydanı terk eder. Kasaba halkına söz veren belediye başkanı, buraya nasıl turist çekebileceğini kara kara düşünür. Önüne gelene akıl danışır, her kafadan sesler yükselir. En nihayetinde yapılacak bir güzellik yarışmasıyla kasabanın hem medyanın, hem de turistlerin uğrak yeri olacağına karar verilir. Başkan hiç vakit kaybetmeden kollarını sıvar, İstanbul'daki bir manken ajansıyla irtibata geçer ve olaylar böyle başlar.

Ferhan Şensoy, izleyiciyi güldürdüğü gibi aynı zamanda düşündüren bir film yaptıklarını ve tüm ekibin büyük bir uyum içinde çalıştığını söyledi. Yapımcı Muhip Asutay ise, bu film için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ve bu kadar usta tiyatrocu ve oyunculardan oluşan ekiple ortaya çok güzel bir film çıkaracaklarını söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Vah Başkanım Vah' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement