Uzun'dan "Kurban Bağışı Yapın" Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Uzun'dan "Kurban Bağışı Yapın" Çağrısı

Uzun\'dan "Kurban Bağışı Yapın" Çağrısı

Başkan Uzun, "Vatandaşlar her sene olduğu gibi bu sene de kurban kesim işlemlerini sıra beklemeden, zahmetsizce yapabilecek" dedi.

19.10.2012 10:57

Belediye Başkanı Uzun, Beylikdüzü Belediyesi'nin oluşturduğu kurbanlık satış ve kesim alanını gezerek, satıcılar ve kurbanlık almaya gelen vatandaşlara kurban bağışı yapmaları için çağrıda bulundu.

Beylikdüzü Belediyesi'nin Volvo Kavşağı Mevkii'nde oluşturduğu kurbanlık satış ve kesim alanında incelemelerde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, alandaki çadırları, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte ziyaret etti.

BELEDİYEDEN MODERN BİR KESİMHANE

Kurban Bayramı boyunca kurban kesiminin belediyenin oluşturduğu modern kesimhanede, işin ehli kasaplar tarafından yapılacağını ve kesim sırasında bir din görevlisinin de bulunacağını hatırlatan Başkan Uzun, hijyenik ortamda yapılacak kurban kesiminin kurallara uygun gerçekleştirileceğini ifade etti. Kurban Bayramı boyunca kurbanlık satış yerini ziyaret eden vatandaşlara pilav dağıtılacak. Olası kazalara önlem amacıyla belediyenin ilk yardım ekibi sahada hazır olacak. Bu sene 3 büyükbaş bir de küçükbaş kurban kesim konteynırı olmak üzere toplam 4 konteynır ile hizmet verecek olan kurbanlık satış alanında ayrıca iki cafe, iki WC, iki duş, mescit, idari bina ve zabıta noktası da yer alıyor.

DAR GELİRLİ AİLELERE ET DAĞITILACAK

Beylikdüzü Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, hayırsever vatandaşların katkılarıyla tespit edilen dar gelirli aileler için kurban alanında oluşturulacak yardım çadırında et toplayacak. Toplanan kurban etleri Belediye mobil ekiplerince ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

İhtiyaç sahiplerine ulaştırılması için vatandaşların kurban çadırına gelerek kurban bağışında bulunmaya davet eden Başkan Uzun, "Belediye olarak her zaman yardıma muhtaç ailelere destek veriyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzun'dan 'Kurban Bağışı Yapın' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement