Uzman Çavuş Cinayetinin Nedeni 'İternet Faturası' Çıktı - Son Dakika
Güncel

Uzman Çavuş Cinayetinin Nedeni 'İternet Faturası' Çıktı

Uzman Çavuş Cinayetinin Nedeni \'İternet Faturası\' Çıktı

Elazığ'da Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Gürbüz'ün tabancayla açtığı ateşle öldürülen 41 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Canbolat, memleketi Adana'nın Kozan İlçesi'nde toprağa verildi.

17.03.2013 12:47  Güncelleme: 10:06

Elazığ'da Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Gürbüz'ün tabancayla açtığı ateşle öldürülen 41 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Canbolat, memleketi Adana'nın Kozan İlçesi'nde toprağa verildi. Öldürülen uzman çavuşun eşi 30 yaşındaki Fatma Canbolat, aynı lojmanda komşu oldukları Uzman Çavuş Mustafa Gürbüz ile ortak kullandıkları internet hattının abonelik parasının ödenmemesi konusunda tartıştıklarını, bu konudaki dedikoduların da ölümle sonuçlandığını öne sürdü.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanlığı Jandarma Komando Taburu'nda görevli Uzman Çavuşlar Hüseyin Canbolat ile Mustafa Gürbüz, İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki asker silahlarını çekip birbirlerine ateş etti. Ağır yaralanan Gürbüz ile Canbolat, Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Canbolat, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Ölen 2 çocuk babası Hüseyin Canbolat, memleketi Adana'nın Kozan İlçesi'ne bağlı Akdam Köyü'nde düzenlenen törenin ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı törende Canbolat'ın annesi Hürü, eşi Fatma, çocukları 8 yaşındaki Hürü ve 4 yaşındaki Ali ile yakınları gözyaşı döktü. 'Helallik alınmak' üzere anne evine getirilen Canbolat'ın tabutuna sarılıp, gözyaşı döken eşi Fatma Canbolat, 2 çocuğunu dizlerine oturtup, "Şehit haberlerini duyunca çok üzülüyordum. Şimdi bizim başımıza geldi. Ben bu acıya nasıl dayanacağım? Siz kime baba diyeceksiniz?" dedi.

Evlat acısı yaşayan Hürü Canbolat ile oğlunun tabutuna sarılıp, "Ben bu acıya nasıl dayanacağım Allah'ım?" diye ağıt yaktı.

Canbolat'ın tabutu daha sonra mezarlığa götürüldü. Cenaze burada kılınan namaz ardından dualarla toprağa verildi.

İNTERNET ABONELİĞİ ARALARINI AÇMIŞ

Eşinin kaybeden Fatma Canbolat, olayın internet aboneliği parasının ödenmemesi konusundaki tartışmanın sonucunda olduğunu söyledi. Fatma Canpolat, eşinin internet abonesi olduğunu, hattı komşusu Mustafa Gürbüz ile ortak kullandıklarını payına düşen bedeli ödemediğini, bu konuda tartışlarını, dedikodular nedeniyle çıkan tartışma sonucu eşinin öldürüldüğünü öne sürdü. Fatma Canbolat, "Mustafa'nın eşi Hatice, internet faturalarının ödenmesi konusundaki tartışma sonucu küsünce, komşular arasında dedikodu yapmış. Ben de eşime söyledim. Eşim, Mustafa'yla konuşup, 'Karının terbiyesini ver' demiş. Bunun üzerine Hatice, bana e-mail attı. 'Beni kocama şikayet edince başınız göğe mi erdi? Bunu sizin yanınıza koymam' diye yazmış. e-mail'i eşime gösterdim. Kendisi tekrar Mustafa ile konuşacağını söyledi. Görev dönüşü kışlada bu mevzuyu konuşurken olay olmuş" dedi. - Adana/ Kozan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uzman Çavuş Cinayetinin Nedeni 'İternet Faturası' Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement