İzmir'de Uzman Çavuş Atış Eğitimi Sonrası Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Uzman Çavuş Atış Eğitimi Sonrası Kazada Öldü

İzmir\'de Uzman Çavuş Atış Eğitimi Sonrası Kazada Öldü

Bornova'da görevli Uzman Çavuş 38 yaşındaki Mustafa Ünlü, temizlenen bir tüfekten çıkan merminin vücuduna isabet etmesiyle hayatına veda etti.

30.01.2014 16:15  Güncelleme: 16:52

İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki 57'nci Topçu Tugayı'nda görevli Uzman Çavuş 38 yaşındaki Mustafa Ünlü, eğitim atışının ardından temizlenen bir tüfekten çıkan merminin vücuduna isabet etmesiyle öldü.

SİLAHLARI TEMİZLEMEYE BAŞLADI

Olay, Bornova İlçesi'ndeki 57'nci Topçu Tugayı'nın atış alanında, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Evli ve iki çocuk babası Uzman Çavuş Mustafa Ünlü ile bir grup asker, eğitim atışının ardından silahlarını temizlemeye başladı.

OMZUNDAN GİRİP SIRTINDAN ÇIKTI

Bu sırada, bir askerin elindeki içinde mermi kalan G-3 piyade tüfeği biranda ateş aldı. Kurşun Uzman Çavuş Ünlü'nün sol omzundan girip sırtından çıktı.

OLAY YERİNDE HAYATA VEDA ETTİ

Yere yığılan Ünlü'nün olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Ünlü'nün ölüm haberini alan ailesi gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan askeri savcılığın eğitim alanındaki askeri personelin ifadesine başvurduğu öğrenildi.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Uzman Çavuş Ünlü'nün cenazesinin, otopsisinin tamamlanmasının ardından memleketi Isparta'da toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Uzman Çavuş Atış Eğitimi Sonrası Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • vatandaş: ALLAH rahmet eylesin 27 3 Yanıtla
  • emir buğrahan uğur: bu birliğe 5 şubatta teslim olacağım.bu haber iyi olmadı.askerliğim buraya çıktı. 3 11 Yanıtla
    saygum: senden başka vatan evladı yok zaten 0 0
  • BULUT: nasıl haber yapıyorsunuz arkadaş yaa peygamber ocağında bir arkadaş görev yapıyor.Kaza kurşunuyla şehit oluyor sizde buna hayata veda etti diyerek yaklaşıyorsunuz yazıkkk..OLUR BÖYLE ŞEYLER diyen kansız ŞEYTAN SİZİN İÇİNİZDE 12 1 Yanıtla
  • EŞREF ERGÖNÜL: RUHU ŞAD OLSUN.MEKANI CENNET OLSUN.AİLESİNE,SEVENLERİNE,TSK.MENSUPLARINA,MESAİ ARKADAŞLARINA BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM. 11 0 Yanıtla
  • Ramazan: 1959 da cikan silah bizim canlara verilirmi ya.Ver M16A2,M16 felan,nedir öyle 60 yillik silah, eline almadigin zaman bile patlar o.Gevur bi arkadasin elinde bile patladi da ALLAHA sükür kimseye bise olmadi.Mekanin cennet olsun Insallahhhhh. 6 0 Yanıtla
  • Ercan YILDIZ: TSK'da Disiplinsizlik ve Dikkatsizliğe kesinlikle yer olmamalı, denetimler sıkılaştırılıp eğitimler ağırlaştırılmalıdır ki bu tür ihmalkarlık ve kazalar yaşanmasın.! 4 0 Yanıtla

Advertisement