Uysal'dan; Başkan Dalgıç'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Uysal'dan; Başkan Dalgıç'a Teşekkür Plaketi

Uysal\'dan; Başkan Dalgıç\'a Teşekkür Plaketi

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Başkan Vekili Ercan Selçuk ile beraber Tekirdağ Belediyesini ziyaret etti.

05.06.2013 12:24

Tekirdağ Judo İl Temsilcisi Dr. Mehmet Şilli, Tekirdağ Belediye Gençlik spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, Başkan Yardımcısı Hasan Önbey, Antrenör Deniz Şilli, Taekwondo Antrenörü Raşit Kaya ile Taekwondo ve Judo sporcularının da eşlik ettiği ziyarette Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç'la görüşerek Federasyon faaliyetleri hakkında bilgiler veren Uysal 5-7 Temmuz tarihleri arasında Balkan Şampiyonasının Tekirdağ'da yapılacağını söyledi ve Dalgıç'ı şampiyonaya davet etti.

Bundan sonraki hedeflerinin olimpiyatlar olduğunu anlatan Federasyon Başkanı Uysal Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç'a Judoya ve diğer sporlara verdiği büyük destek için teşekkür plaketi ve Federasyonu anlatan çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu belirten ve Tekirdağ'daki şampiyonada en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını hatırlatan Başkan Dalgıç "Sporcularımızın bu şampiyonadan da güzel dereceler alacağına inanıyorum. Biz Belediye olarak spora her zaman destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Dalgıç daha önce yapılan Yurtiçi ve Yurtdışı yarışmalarda dereceye giren Judo ve Taekwondo sporcuları ile antrenörlerine Belediye Meclis kararı ile öngörülen ödüllerini takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uysal'dan; Başkan Dalgıç'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement