Üsküdar Çocuk Üniversitesinin Genel Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Üsküdar Çocuk Üniversitesinin Genel Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Üsküdar Çocuk Üniversitesinin Genel Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar Çocuk Üniversitesinin yönetim kadrosu 02 Ağustos 2013 Cuma günü rektörlük binası toplantı salonunda Üsküdar Çocuk Üniversitesi genel değerlendirme toplantısı için bir araya geldi.

19.08.2013 10:52

Bir yıl boyunca meydana gelen fiziki gelişmeler, kurumsal kimlik, eğitim kadrosu ve sunulan eğitim olanakları hakkında görüşülen toplantıda; Üsküdar Çocuk Üniversitemizin önümüzdeki dönem için öğrenci kontenjanı, öğretmen ihtiyacı, toplantı sıklığı gibi konularda da karara varıldı.

Rektör Prof. Dr. Hamit Okur'un başkanlık ettiği toplantıya Üsküdar Çocuk Üniversitesi Müdürü Mustafa Okur, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu, Üsküdar Belediyesi Kütüphaneler Müdürü Ali Çelik'in yanı sıra; üniversitemiz Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü, Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Kanter, Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimleri Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Salih Selek, Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hayrunnisa Alan ile Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nihan Şahinkaya katıldı.

Üsküdar Çocuk Üniversitesinin, üniversitemizin "Çocuk Eğitim, Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi" bünyesinde hayata geçirilen bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Hamit Okur, "Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın yeteneklerine uygun eğitim almalarını ve onları üniversite ortamıyla erken yaşta tanıştırmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle Üsküdar Belediyesi'yle yaptığımız işbirliğiyle Üsküdar Çocuk Üniversitesini kurduk. Üsküdar ilçe sınırları içerisinde üstün zekâlı ve özel yetenekli 9-12 yaş aralığındaki 360 öğrenciye, ders dışı zamanlarında, ilgi ve yeteneklerine uygun eğitim desteği vererek ilçemize dolayısıyla ülkemize ivme kazandırmayı hedefliyoruz" dedi. Daha kurulalı bir sene olmasına rağmen başarılı çalışmalarıyla çok iyi yerlere geldiğini dile getiren Rektörümüz Okur, akademik ve idari kadromuzla Üsküdar Çocuk Üniversitemizi desteklemeye devam edeceğiz" diyerek konuşmasına son verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üsküdar Çocuk Üniversitesinin Genel Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement