Tartıştığı İki Kişiyi Silahla Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Tartıştığı İki Kişiyi Silahla Yaraladı

Tartıştığı İki Kişiyi Silahla Yaraladı

Uşak'ta, tartıştığı iki kişiyi silahın kabzasıyla başına vurarak yaraladıktan sonra kaçan, H.D. (21) polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

06.09.2014 14:35  Güncelleme: 11:57

Uşak'ta, tartıştığı Özkan Kara'yı (25) belinden tabancayla, Ali Can Doğan'ı (24) da aynı silahın kabzasıyla başına vurarak yaraladıktan sonra kaçan, H.D.(21) polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Dün (Cuma), Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde, saat 20.30 sıralarında, H.D., henüz belirlenemeyen bir nedenle Özkan Kara ve Ali Can Doğan ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede yumruk yumruğa kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, meydanı dolduran onlarca kişinin önünde belinden tabancasını çıkartan H.D., ateş ederek peşpeşe dört el ateşledi. Meydandakiler panik içinde kaçışırken, Kara, beline isabet eden mermiyle yaraladı. H.D., bu sırada kendisine engel olmak isteyen Doğan'ı da başına tabancanın kabzasıyla yaralayıp, kaçtı. Yaralanan Kara ve Doğan, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan her iki yaralanın da durumlarının iyi olduğu hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Seken mermilerden şans eseri yaralanan olmadı.

Polis, olayın ardından kaçan H.D.'yi olaydan kısa süre sonra yakalayıp, gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken H.D.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tartıştığı İki Kişiyi Silahla Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement