Uşak Belediyesi, Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Uşak Belediyesi, Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Uşak Belediyesi, Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

24 Haziran genel seçimleri öncesinde Uşak Belediye Balkanı Nurullah Cahan ve AK Parti teşkilatı, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

20.06.2018 11:13

Bu kapsamda iş yeri ve kurum ziyaretleri, kahve toplantıları ve ev ziyaretleri gibi çalışmalarını arttırarak devam eden Başkan Cahan, vatandaşlardan genel seçimlerde desteklerini istedi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve AK Parti yetkilileri, Ramazan ayında sürdürdükleri seçim çalışmalarına bayram sonrasında hız kesmeden devam ediyor. Esnaflara gerçekleştirilen ziyaretler, kahve toplantıları ve ev ziyaretleriyle toplumun her kesiminden insanlarla bir araya gelen Başkan Nurullah Cahan, Uşaklıların isteklerini dinliyor, tamamlanan projeleri anlatıyor. Yapılan ziyaretlerde vatandaşlardan genel seçimler için desteklerini isteyen Başkan Cahan, gerçekleştirdikleri çalışmalarla günün büyük bir kısmını vatandaşla iç içe geçiriyor.

Her sabah parti teşkilatı ile başlayan çalışmalar kapsamında farklı bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla buluştuklarını ifade eden Cahan, "Bu bir beka seçimi. Yeni sistem ile gelişimin hızlanacağı, kalkınma hamlesinin genişleyeceği, mega projelerle ülkemizin daha fazla değer kazanacağı bir döneme adım atıyoruz. Vatandaşlarımız bu seçimin öneminin farkında. 16 yıldır yaptıklarımızı biliyorlar ve onların desteğiyle güzel bir netice elde edeceğimize inancımız tam." dedi.Seçim çalışmalarına gece saatlerine kadar devam ettiklerini aktaran AK Partili Uşak Belediye Başkanı Cahan "Bizler AK Parti olarak büyük bir aileyiz ve her zaman hemşerilerimizle iç içe olduk. Vatandaşlarımızın taleplerini aracılarla değil, bizzat kendilerinden dinledik ve hizmetlerimizi onların destekleriyle, inançlarıyla gerçekleştirdik" diyerek seçimlerden olumlu sonuç alınacağına dair umutlarının tam olduğu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uşak Belediyesi, Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement