Urfaspor'da Tarih Tekerrür Etti - Son Dakika
Güncel

Urfaspor'da Tarih Tekerrür Etti

Urfaspor\'da Tarih Tekerrür Etti

PTT 1. Lig'de her defasında sırtını Urfalı teknik direktör Hüseyin Dağ'a yaslayan Urfaspor'da tarih bir kez daha tekerrür etti.

18.09.2015 10:31

Şanlıurfaspor Kulübü Engin Korukır'dan boşalan teknik direktörlüğe Hüseyin Dağ'ı getirdi. Dün İstanbul'da toplanan yönetim kurulu daha öncede Şanlıurfaspor'da görev yapmış Teknik Direktör Hüseyin Dağ ile anlaşmaya vardı.

GEÇEN YIL DA AYNI MANZARA YAŞANMIŞTI

Yaklaşık 40 yıl aradan sonra PTT 1. Lig'e çıkan Şanlıurfaspor, geçtiğimiz yıl sezona teknik direktör Raşit Çetiner yönetiminde iddialı başlamıştı. İstenilen sonuçların alınamaması üzerine 5'inci haftada Çetiner'le yollarını ayıran sarı yeşilli ekip, takımı yardımcı antrenör Ömer Can Göksu'ya emanet etmişti.

Göksu da istenileni veremeyince ligin 13'üncü haftasında takımın başına bu kez Reha Kapsal getirilmişti. Kapsal ve takıma dahil edilen 15 futbolcunun ardından çıkış beklenilen ikinci yarıda, oynadığı 7 karşılaşmada sadece 4 puan alınca sarı-yeşilli ekip için tehlike çanları çalmaya başlamış ve bu kez de Reha Kapsal'la yol ayrımı yaşanmıştı.

Güneydoğu temsilcisinin lige tutunabilmesi için görev aldığı her dönemde takıma katkı sağlayan teknik direktör Hüseyin Dağ, Reha Kapsal'ın ardından takımın emanet edildiği isim olmuştu.

Dağ'ın geçen yıl göreve gelmesiyle Şanlıurfaspor'un evindeki 118 günlük galibiyet hasreti sona ermişti. Sarı-yeşilli ekip, Dağ yönetiminde çıktığı ilk maçta Adana Demirspor'u 2-1 yenerek taraftarlarına 8 hafta sonra galibiyet sevinci yaşatmıştı.

Teknik direktör Dağ, 9 maçta 4 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak takımı 13'üncü sıradan 9'uncu sıraya çıkarmıştı.

Güneydoğu temsilcisinde Hüseyin Dağ'ın ardından 3 Haziran 2014'te ise teknik direktörlük koltuğuna Cihat Arslan oturtulmuştu. Arslan ise Urfaspor'la çıktığı 19 maçta, 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet almıştı.

TÜZÜN İLE YOLLAR AYRILDI

Öte yandan Şanlıurfaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Temmuz ayından buyana kulüpte Sportif Direktör olarak görev yapan Zafer Tüzün ile yolların ayrıldığı belirtildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi "Şanlıurfaspor Kulübü olarak kulübümüzde görev yapan sportif direktör Zafer Tüzün ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. 3 aylık zaman zarfında kulübümüze vermiş olduğu emeklerinden dolayı kendisine teşekkür eder önümüzdeki yaşantısında başarılar dileriz."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfaspor'da Tarih Tekerrür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement