Ürdün Kralı Abdullah, Putin'le Görüştü - Son Dakika
Güncel

Ürdün Kralı Abdullah, Putin'le Görüştü

Ürdün Kralı Abdullah, Putin\'le Görüştü

Ürdün Kralı Abdullah, terörizme karşı strateji geliştirilmesi çerçevesinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüştü.

14.01.2015 15:14  Güncelleme: 15:17

Ürdün Kralı Abdullah'ın, "terörizme karşı strateji geliştirilmesi" çerçevesinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüştüğü bildirildi.

Ürdün resmi ajansı Petra'da yer alan habere göre Kral Abdullah, Rusya Devlet Başkanı Putin'le telefonda yaptığı görüşmede, güvenlik ve istikrarın korunması için "tüm ülkelerin" terörizme karşı çabalarını artırmasının önemine vurgu yaptı.

Kral Abdullah'ın, radikal ideolojilere karşı kapsamlı strateji geliştirilmesinin gerekliliğini aktardığı belirtilen görüşmede, bölgedeki gelişmelerin de ele alındığı ifade edildi.

Kral Abdullah ve Putin'in Filistin ile İsrail arasında "iki devletli çözüme dayanan barış masasına dönülmesi için gerekliliklerin yapılmasında" mutabık oldukları kaydedildi.

Suriye'deki iç savaşın da gündeme geldiği görüşmede, Kral Abdullah ve Putin'in iç savaşın sona ermesinde "siyasal çözümü" desteklediği belirtildi. - Amman

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ürdün Kralı Abdullah, Putin'le Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement