Unutma Beni Filmi - Son Dakika
Güncel

Unutma Beni Filmi

Unutma Beni Filmi

Unutma Beni filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Unutma Beni filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 22:24

New York%%1%lu moda tasarımcısı Melanie Carmichael beklemediği bir anda kentin seçkin bekarlarından, New York Belediye Başkanı%%1%nın oğlu Andrew%%1%a aşık olur. Ancak genç kadının geçmişinde, lise yıllarında evlendiği ırkçı kocası Jake gibi, kimseye anlatamadığı sırlar vardır. Artık paylaşacakları hiçbir şey kalmadığı halde Jake boşanmaya yanaşmaz. İyice çıkmaza giren bu ilişkiyi kökünden söküp atma kararıyla Alabama%%1%ya giden Melanie, burada kendi geçmişiyle yüzleşecek ve çok önemli bir keşifte bulunacaktır: Güneyli bir kız doğup büyüdüğü yerlerden uzaklaşsa da, yüreğindeki Güneyli ruhu asla yok olmayacaktır.

Yönetmenliğini Andy Tennant üstlendiği romantik komedi filmi “Sweet Home Alabama”nın (Beni Unutma) senaryosunu C. Jay Cox yazdı. filmde New York%%1%lu moda tasarımcısı Melanie Carmichael rolünde Reese Witherspoon kamera karşısına geçti. Witherspoon%%1%a eşlik eden oyuncular arasında Patrick Dempsey, Josh Lucas, Candice Bergen, Jean Smart ve Mary Kay Place bulunuyor. Andy Tennant filme dair, “Ben burada bir aşk filmi değil, yakışıklı erkekle doğru erkek arasında karar noktasına gelindiği anın filmini yapmak istedim” diyor. Witherspoon ise filmi “Herkes yaşamının geri kalan kısmını beraber geçireceği insanı bulmaya çalışıyor. filmin özünde bu arayış olgusu var. Ayrıca insanın kendini keşfetmesi, kendisiyle barışık olmayı öğrenmesi gibi önemli noktalar da yer alıyor.” sözcükleriyle anlatıyor.

Yönetmen: Andy Tennant

Senaryo: C. Jay Cox, Douglas J. Eboch

Oyuncular: Mary Kay Place, Candice Bergen, Patrick Dempsey, Josh Lucas, Reese Witherspoon

Filmin Türü: Komedi, Romantik,

Orijinal Adı: Sweet Home Alabama

Yapım Yılı: 2002

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 108 dk.

Resmi Sitesi: http://www.sweet-home-alabama.com/

Vizyon Tarihi: 13.06.2003

Son Dakika Güncel Unutma Beni Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement