Ünlü Şarkıcıya Gözaltı Şoku! - Son Dakika
Güncel

Ünlü Şarkıcıya Gözaltı Şoku!

Ünlü Şarkıcıya Gözaltı Şoku!

Temmuz ayında Sibel Turnagöl ile evlenen işadamı Mehmet Çelik havaalanında gözlatına alındı.

19.10.2012 22:46  Güncelleme: 08:55

Edinilen bilgiye göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Çiftkurtlar Otomotiv'in Amerika Birleşik Devletleri'nden ithal edilen otomobillerin fiyatlarını düşük gösterdiği bu yolla devleti vergi kaybına uğrattığı gerekçesiyle şirkete operasyon düzenledi.

ABD'nin Uyuşturucu Yönetimi Müdürlüğü (Drug Enforcement Agency - DEA) işbirliğiyle yapılan operasyon sırasında yurt dışında bulunan Çiftkurtlar otomotivin sahibi Mehmet Çelik'in yurda dönmesi beklendi.

Sabah saatlerinde yurt dışından İstanbul'a gelen Çelik evinde gözaltına alındı. Şirketin 6 çalışanı da soruşturma kapsamında gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Çelik geçtiğimiz Temmuz ayında Sibel Turnagöl ile evlenmişti. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

"YEMİN EDERİM EVLENDİKTEN SONRA İLK DEFA ELİNİ TUTTUM"

Sibel Turnagöl ile Çiftkurtlar Otomotiv'in sahibi Mehmet Çelik, geçtiğimiz Temmuz ayı sonunda Yunanistan'da evlenmişti. Çelik "Sibel 10 yıllık arkadaşımdı. Çocuklarımın üzerine yemin ederim elini bile evlendikten sonra ilk kez tuttum" demişti.

Kerem Alışık ile 1992 yılında evlenip, 1997'de boşanan ve bu evlilikten Sadri adında bir oğlu olan Sibel Turnagöl, Yunanistan'ın Atina Konsolosluğu'nda Çiftkurtlar Otomotiv'in sahibi Mehmet Çelik ile hayatını birleştirmişti.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement