Ünlü Sanatçı Metin'den Gürses'le İlgili Çarpıcı Açıklamalar - Son Dakika
Güncel

Ünlü Sanatçı Metin'den Gürses'le İlgili Çarpıcı Açıklamalar

Ünlü Sanatçı Metin\'den Gürses\'le İlgili Çarpıcı Açıklamalar

İzmir'in gözde eğlence mekanlarından Alem Bar'ın sahibi sevilen şarkıcı Eylül Metin, Müslüm Gürses'in vefatının ardından çok sert açıklamalar yaptı.

11.03.2013 10:40

İzmir'in gözde eğlence mekanlarından Alem Bar'ın sahibi sevilen şarkıcı Eylül Metin, Müslüm Gürses'in vefatının ardından çok sert açıklamalar yaptı.

Gürses ile 10 yıllık çok özel dostlukları olduğunu, hastaneye yatmadan önce son olarak kendisinin görüştüğünü ifade eden Metin, şöyle konuştu: "Rahmetli Müslüm Gürses'in mezarında bulunan bir çok insan oraya sadece ayıp olmasın diye, yarın onlara gittiniz mi diye sordukları zaman 'evet gittik' diyebilmek için, bazıları da haber değeri olduğu için oradaydı. Orada şov haline getirdikleri ah bizim Müslüm Gürses'imiz, ah bizim efsanemiz diyen insanların, Gürses ile sağlığında en son ne zaman görüştüklerini sorun." Bu anlamda inanılmaz derecede kırgın olduğunu belirten Eylül Metin, şunları söyledi: "Piyasanın bu tarafından çok iğreniyorum. Birlikte en az 30-40 konserimiz vardır. Sigara ve çay dışında kendisinin içtiği hiçbir şeye şahit olmadım. Ben kendisinin hatırasına gelirini bağışlayacağımız bir konser düzenleyeceğim." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü Sanatçı Metin'den Gürses'le İlgili Çarpıcı Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement