Ünlü Jazz Sanatçısı Manisa'da - Son Dakika
Güncel

Ünlü Jazz Sanatçısı Manisa'da

Ünlü Jazz Sanatçısı Manisa\'da

Ünlü Caz Sanatçısı Senem Diyici, bu akşam vereceği konser öncesi Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti.

19.01.2013 09:46

Başkan Ergün'den övgü dolu sözlerle bahseden Diyici, Manisa'yı Avrupa şehirleriyle yarışır hale getirdikleri için Manisa Belediyesi'ni tebrik etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ünlü Caz Sanatçısı Senem Diyici ile müzisyenler Alien Blesing ve Bilgin Canaz'ı makamında ağırladı. Ziyarette Kültür Müdürü Kemal Çamlıoğlu da hazır bulundu. Kendisinin de bir Manisalı olduğunu belirten Senem Diyici, şehrin Avrupa şehirleri gibi canlı ve renkli hale getirilmiş olmasının Manisa Belediyesi'nin büyük bir başarısı olduğunu belirtti. Ayrıca Manisalı hemşerilerine konser vermenin heyecanının yaşadıklarını söyleyen Diyici, "Memleketimde olmaktan dolayı gerçekten mutluyum. Sizleri fotoğraflarınızdan biliyorduk.

Şimdi sizlerle tanışmış, sıcak nezaketinizi görmüş olduk. Ayrıca her gelişimizde şehrimizi daha canlanmış ve renklenmiş buluyoruz. Özellikle sokakları gezdiğimizde çöpsüz, tertemiz, rengarenk ve hareketli bir Manisa'yla karşılaştık. Bunda sizlerin büyük emeği olduğunu biliyoruz. O yüzden sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın daim olmasını diliyorum" dedi. Diyici ve ekibini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün ise, "Sizin gibi değerli bir sanatçımızı dinleyecek olmamız bizleri mutlu ediyor. Özelikle Manisa adına yapmış olduğunuz besteyi de dinlemek istiyoruz. Manisa halkı da umuyorum ki memnuniyetlerini alkışlarıyla ifade ederler" dedi. Diyici'nin Manisa Belediyesi'nin çalışmalarından övgü dolu sözlerle bahsetmesinin de ayrıca kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Ergün, "Sloganımız 'Manisa Değişiyor'. Bu anlamda yurt dışında pek çok şehri gezmiş bir sanatçının kentimizdeki olumlu değişimi fark etmesi çok önemlidir" diye konuştu.

Hayvan Dostu Belediyeye Teşekkür

Ziyarette ayrıca sokak hayvanlarına yönelik ne gibi çalışmalar içerisinde olduklarını soran Diyici'ye Manisa Belediyesi'nin Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'nin çalışmalarını aktaran Başkan Ergün, "Merkezimiz sokak hayvanlarının her türlü bakım ve tedavisini yaparak, hayvanları küpelenmiş şekilde alındıkları yere güvenli bir şekilde bırakmaktadır. O anlamda kuşkunuz olmasın. Aynı zamanda Fatih Parkı içerisine köpek parkı yaparak, evcil hayvanların rahatça dolaşabilecekleri güzel bir alanı Manisa'ya kazandırdık. Bu konuda da vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler aldık. Sokak hayvanlarımızın su ihtiyacına yönelik olarak da her parkın içerisinde su devir daimi yapan bir sistem koyduk. Kısacası hayvanlarımızın yaşam hakkına sahip çıkarak, onların Manisa'ya ve Manisalılar'a yakışır bir şekilde yaşamalarına olanak sağlıyoruz" dedi. Diyici de bir hayvan sever olarak sokak hayvanlarına yönelik bir çok ilde yapılmayan çalışmalarından dolayı Başkan Ergün'ü tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Jazz Sanatçısı Manisa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement